16 / 04 / 2024

3S İnşaat cirosunu her sene arttırıyor!

3S İnşaat cirosunu her sene arttırıyor!

Yurtdışından ithal ettiği kesici ve aşındırıcıların Türkiye'de seramik, cam ve mermer alanlarında üretim yapan sektör üreticilerine satışını yapan 3S İnşaat, her geçen sene cirosunu artırmaya devam ediyor.



3S İnşaat olarak 2014 yılı başında İtalyan Tyrolit firmasının seramik ve cam alanlarındaki hassas kesim, parlatma ve aşındırıcılarının yetkili bayiliğini aldıklarını açıklayan 3S İnşaat Genel Müdürü Selçuk Çelebi, "Tyrolit markalı hassas kesim, parlatma ve aşındırıcı ürünlerin ithalatını ve satışını yapan firmamız pazarda arzu edilen yüksek kaliteyi uygun fiyata değerli sektör üreticilerine sunmaya devam edecek. Ayrıca belirli merkezlerde şube ve depo açarak servis kalitesini arttırmak amacındayız" dedi. 


Belirli ürünlerde oturmuş olan markalarının pazarın ihtiyacına cevap verebildiğini dile getiren Çelebi, firma olarak hassas kesim testereleri ve aşındırıcıların ithalatını ve satışını yaptıklarını aktardı. Çelebi, şunları söyledi: "Bu ürünlerle ilgili üretimimiz yok. Her geçen sene ciromuzu artırıyoruz. Satışlardaki artışın sebebi uygun kalite ve fiyat oranının belirli seviyenin üzerine çıkmaması ve düzenli servis anlayışımız." Firmalarının direkt olarak ihracat yapmadığını belirten Çelebi, dolaylı olarak ise hassas kesim üf ünlerini Azerbaycan, Rusya, Libya, Tunus, Mısır, Amerika gibi ülkelere dolaylı olarak gönderdiklerinin de altını çizdi


Dünya Focus


Geri Dön