Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Bodrum Gökçebel'de 11 dubleks villayı satışa sunuyor
Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Bodrum Gökçebel köyü Kızburun mevkiinde 11 dubleks villayı satışa çıkardı. Villalar, 5-7 pafta 235 ada 1 parselde kayıtlı durumda. Fiyatları 150 bin TL ile 300 bin TL arasında değişen villalar, 4 bin 76 metrekare alan üzerine kurulu.
Villaların satışı, Bodrum 2. İcra Müdürlüğü'™nde 13 Eylül 2010 günü gerçekleştirilecektir. En erken ihale, saat 14.10'™da gerçekleştirilecek.
2009/379 Talimat
Melek Güner/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.