Tebernüþ Kireçci

Hilal Bayram

Ahmet Korkmaz

Cihangir Dönmez

Belgin Dönmez

Serdar Daðýstan

Tebernüþ Kireçci

Ana Sayfa | Kuzu Deri Avrupa'™da her ülkeye bir maðaza açacak!
Kuzu Deri Avrupa'™da her ülkeye bir maðaza açacak!

Yücel Yýlmaz, 'Bu konuda fizibilite çalýþmalarýmýz sürüyor. Türkiye'de de maðazalaþma stratejimiz var. Öncelikli hedefimiz Ýstanbul' dedi

Deri sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Deri'nin, 2011 sonuna kadar Fransa baþta olmak üzere, her Avrupa ülkesinde bir maðaza açmayý hedeflediðini söyleyen Kuzu Deri Yönetim Kurulu Baþkaný Yücel Yýlmaz, 'Bu konuda fizibilite çalýþmalarýmýz sürüyor. Türkiye'de de maðazalaþma stratejimiz var. Öncelikli hedefimiz Ýstanbul' dedi

2011'™de Niþantaþý, Baðdat Caddesi ve önemli alýþveris merkezlerinde maðaza açmayý planladýklarýný kaydeden Yýlmaz, '50. yýlýmýzý kutluyoruz. 2009 yýlý ciromuz 9 milyon TL'ye ulaþtý' diye konuþtu. Uzun yýllar boyunca Versace, Ted Baker gibi bir çok dünya devine fason üretim yaptýklarýný anlatan Yýlmaz, 'Artýk sadece Kuzu markasýyla üretim yapma kararý aldýk' dedi.

Tasarýmcýlarla çalýþýyor

1997 yýlýnda Paris St. Honore'de ilk butiklerini açtýklarýný belirten Yýlmaz, 'Fransa dýþýnda Ýsveç, Norveç, Monaco, Danimarka, Rusya, Ukrayna ve Amerika'da toplam 400 satýþ noktasýna sahibiz. Ýhracatýmýzýn büyük bir çoðunluðu iklim koþullarý nedeniyle kuzey ülkelerine gerçekleþiyor. Yine de deri dünyanýn her yerinde üst segment tarafýndan tercih ediliyor' diye konuþtu.

Türkiye'de Moda Tasarýmcýsý Özlem Süer ile iþbirliðine gittiklerini anlatan Yýlmaz, þunlarý söyledi: 'Süer, koleksiyonlarýnda deri parçalara yer veren veya kumaþ tasarýmlarýna deri kombinler geliþtiren bir tasarýmcý. Þžu sýralar yine baþka bir baþarýlý moda tasarýmcýsý olan Erol Albayrak ile görüþmelerimiz sürüyor.'

Eylülde gerçekleþtirilecek Paris'™teki Pret A Porter Fuarý'na katýlacaklarýný söyleyen Yýlmaz, 'Dünya devleri ile ayný arenada bulunmak bizi son derece heyecanlandýrýyor' dedi.
EYLEM TÜRK/Milliyet

    Yazdýr