Tebernüş Kireçci

Hilal Bayram

Ahmet Korkmaz

Cihangir Dönmez

Belgin Dönmez

Serdar Dağıstan

Tebernüş Kireçci

Ana Sayfa | Tekirdağ'da satılık 4 gayrimenkul!
Tekirdağ'da satılık 4 gayrimenkul!

Tekirdağ İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait 4 gayrimenkulü ayrı ayrı ve açık teklif usulü ile satmak üzere ihale açtı

Tekirdağ İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait 4 gayrimenkulü ayrı ayrı ve açık teklif usulü ile satmaya karar verdi.
Otopark arsası, kültürel tesis, otel ve bina olan gayrimenkuller için 360 bin TL ile 3 milyon TL arasında tahmini bedeller tayin edilirken ihalenin 16 Eylül´de yapılacağı bilgisi verildi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Tekirdağ´da 4 gayrimenkul

Tekirdağ İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait 4 gayrimenkul ü ayrı ayrı ve açık teklif usulü ile satmaya karar verdi. Otopark arsası, Kültürel tesis, otel ve bina olan gayrimenkuller için 360 bin TL ile 3 milyon TL arasında tahmini bedeller tayin edilirken ihalenin 16 Eylül´de yapılacağı bilgisi verildi.
Milliyet

    Yazdır

Etiketler:

tekirdağ, İl, Özel, İdaresi, mülkiyeti, kendisine, ait, 4, gayrimenkulü, ayrı, ayrı, ve, açık, teklif, usulü, ile, satmak, üzere, ihale, açtı,