Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Emlak Kulisi
Elveda derken…
Tebernüş Kireçci
Ahşap Dünyası
Yeni yılda da bu süreç devam edecek..
Hüseyin Kuru
İnder Cephesinden
Sayın Başbakanım;
Yaşar Aşçıoğlu
Gözlemevi
Konutun yarattığı fırsat...
Dr. Turgut Enginoğlu
Tüm yazarlar için tıklayınız




 
TOKİ ihalelerini kazanan şirketler belli oldu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan Erzurum-Palandöken Yıldızkent 1’nci bölge, Aydın-Karacasu, Ankara-Mamak ve İstanbul Küçükçekmece-Ayazma’ya konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Erzurum Palandöken Yıldızkent 1’nci bölgeye 816 adet konut ile genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 41 milyon 750 bin YTL bedelle "Can İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş" kazandı. İşin başlangıç tarihi 7 Nisan 2008, bitiş tarihi ise 26 Ocak 2010 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 24 Mart 2008 tarihinde yapılan ihale ile tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 816 adet konut ile genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı gerçekleştirilecek. Söz konusu ihale için 1 firma teklif vermiş, komisyon bu teklifi geçerli saymıştı.
Aydın Karacasu’ya 128 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile genel, adaiçi genel altyapı çevre düzenleme inşaatı için açılan ihale toplam 6 milyon 394 bin 61 YTL bedelle sonuçlandı. Tünel kalıp sistemiyle 128 adet konut inşaatı, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet ticaret merkezi, genel ve adaiçi altyapı ile çevre düzenleme inşaatı için açılan ihaleyi söz konusu bedelle, "Başyapı İnşaat Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi" kazandı. Açık ihale usulü ile 12 Aralık 2007 tarihinde yapılan ihale için toplam 6 firma teklif verirken, komisyon bu tekliflerin 5 adedini geçerli saydı. İşin başlangıç tarihi 4 Ocak, bitiş tarihi ise 28 Aralık 2008 olarak belirlendi.
Ankara Mamak’a 510 adet konut, 16 derslikli ilköğretim okulu ve camii ile adaiçi genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı için açılan ihaleyi 27 milyon 599 bin YTL bedelle "Garipoğlu Turizm İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı. Toplam 6 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihalede işin başlangıç tarihi 9 Nisan 2008, bitiş tarihi ise 1 Eylül 2009 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 11 Mart 2008 tarihinde yapılan ihale ile tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 510 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle ilköğretim okulu, camii, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı gerçekleştirilecek.
İstanbul Küçükçekmece Ayazma mevkine ise 364 adet konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 17milyon 935 bin YTL bedelle "Orma Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş" kazandı.Tünel kalıp sistemiyle yapılacak konut, adaiçi ve genel altyapı ileçevre düzenlemesi inşaatı ihalesinde işin başlangıç tarihi 18 Eylül 2007, bitiş tarihi ise 21 Ekim 2008 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 23 Temmuz 2007 tarihinde yapılan ihale için toplam 5 firma teklif verirken, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saydı. Söz konusu ihalede işin başlangıç tarihi 18 Eylül 2007, bitiş tarihi ise 21 Ekim 2008 olarak belirlendi.

 




Bu haber 21 Nisan 2008 Pazartesi günü girildi ve 1150 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

TOKİ 500 bin hedefine yaklaşıyor

TOKİ'nin erken ödeme başvuruları başladı

TOKİ Gaziantep'te 972 konut yaptıracak

TOKİ'den kooperatiflere erken ödeme indirimi

TOKİ Kayabaşı’na yeni 2 bin 732 konut!

TOKİ’den şehit ailelerine konut kredisi

TOKİ Karabük’te 176 konut satacak

TOKİ’den Halkalı’da 204 konut satışa çıkardı

TOKİ'nin projesinde talep ilk kez arzın altında

TOKİ Erzurum’da 724 konut yaptıracak

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular’da 1152 konut yapacak

TOKİ Kayabaşı Konutları'nda kuralar iptal!

TOKİ Kayabaşı’na kaç kişi başvurdu?

TOKİ 2008'de 24 bin 317 konut sattı

TOKİ Atakent Konutları'nda 441 konut satışa çıktı

TOKİ Atakent Konutları'nda 441 konut satışa çıkıyor

TOKİ Kayabaşı'na 25. gün kaç kişi başvurdu?

TOKİ 39 il için 62 ihaleye çıkacak

TOKİ Bolu Merkez’deki konutlarının kura çekilişinin tam listesi

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 2.Etapta kura çekilişi yarın!

TOKİ gurbetçilere ev yapacak

İşte 100 YTL'lik konutun maliyeti

TOKİ Kayabaşı'na 12 günde kaç kişi başvurdu?

TOKİ Kayabaşı'na 11 günde kaç kişi başvurdu?

TOKİ Kayabaşı Konutları ilana çıkıyor

TOKİ Kayabaşı'na 10 günde kaç kişi başvurdu?

TOKİ Kayabaşı'na sekiz günde kaç kişi başvurdu?

TOKİ Kayabaşı'nda beşinci gün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda dördüncü gün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda üçüncü gün kaç başvuru yapıldı?
 
TOKİ'de bu hafta 3 yeni kampanya!
8 firma eleman avında!
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim