Beþiktaþ Kulubü Baþkan Yardýmcýsý Toprak, 'Elazýð'daki Beþiktaþ Ýlköðretim Okulu, 2010-2011 eðitim öðretim yýlýna yetiþtirilecek' dedi
Beþiktaþ Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Erdoðan Toprak, mart ayýnda deprem felaketi yaþayan Elazýð'™da yaptýrýlan Kovancýlar Beþiktaþ Ýlköðretim Okulu'™nun 2010-2011 eðitim öðretim yýlýna yetiþtirileceðini açýkladý.
Siyah-beyazlý kulüpten yapýlan açýklamada, Elazýð'™da meydana gelen deprem felaketinden sonra bölgede incelemelerde bulunan BJK Kadýn, Aile ve Çocuk Ýstiþare Heyeti'™nin, baþkaný Revna Demirören'™in öncülüðünde Elazýðlýlar'™a okul sözü verdiði hatýrlatýlarak, 'Eski yöneticilerimizden Erol Obdan'™ýn da desteði ile yürütülen çalýþmalarda sona gelindi ve okulun yapýmý büyük oranda tamamlandý.
Geçtiðimiz günlerde okulda incelemelerde bulunan Dernekler Komitesi Eþ Baþkanýmýz Yaþar Güngör Þžahin, Bedensel Engelliler Þžubesi Komite Üyesi Cüneyt Veziroðlu ve mimarýmýz Metin Demir eksiklikleri tespit etti' denildi.
Erdoðan Toprak da sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Beþiktaþ Kulübü'™nün, depremle sarsýlan Elazýð halkýna elini uzattýðýný belirterek, 'BJK Kadýn, Aile ve Çocuk Ýstiþare Heyeti'™nin yapýmýný üstlendiði okulun yapýmýnda son aþamaya gelindi, ufak tefek eksiklikler var. Beþiktaþ Ýlköðretim Okulu, 2010-2011 eðitim öðretim yýlýna yetiþtirilecek' diye konuþtu.
AA