16 / 04 / 2024

5. İstanbul Zirvesi 15-16 Eylül'de gerçekleştirilecek!

5. İstanbul Zirvesi 15-16 Eylül'de gerçekleştirilecek!

Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.



Geçtiğimiz sene 52 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.


Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sene 52 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.


Bankacılık, finans, yatırım konularında zengin ve farklı alt başlıklarda panellerin yer alacağı zirvenin bu yılki teması ''Yenilikçi Finans'' olacaktır. Yenilikçi Finansman ve Büyüme, Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık konuları masaya yatırılacak.


Açılışını Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Bababacan'ın yapacağı zirvede konuşmacılar arasında Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek, Khazanah Nasional Berhad Başkanı Mohd Izani Ghani, Türkiye Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Casablanca Finance City CEO'su Säid İbrahimi, International Investment Bank CEO'su Aabed Al Zeera ve Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş gibi önemli isimler de yer alacak.


Geri Dön