Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Emlak Kulisi
Elveda derken…
Tebernüş Kireçci
Ahşap Dünyası
Yeni yılda da bu süreç devam edecek..
Hüseyin Kuru
İnder Cephesinden
Sayın Başbakanım;
Yaşar Aşçıoğlu
Gözlemevi
Konutun yarattığı fırsat...
Dr. Turgut Enginoğlu
Tüm yazarlar için tıklayınız




 
Akfen Holding turizme 1 milyar dolar yatıracak
Şehir otelciliğine adım atan Akfen Holding, Türkiye’de 60, Rusya’da 10 otel yapacak.

Fransız Accor Grubu’na ait 3 yıldızlı İbis Otel ve 4 yıldızlı Novotel ile şehir otelciliğine giren Akfen Holding, Türkiye’de 60, Rusya’da 10 otel yapacak. Akfen Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, toplamda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştireceklerini bildirdi. Mersin’in de hedef illerden biri olduğunu kaydeden Akın, "Stratejimize uygun bir arsa olması halinde, gereken çalışmalara başlayabiliriz." dedi. Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği’nin birinci kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan Akın, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Mersin Limanı’nın ortağı Singapurlu PSA’nın sahiplik yapısında Singapur hükümetini de içinde bulunduran ortak bir şirket olduğunu ifade eden Akın, "PSA olağanüstü çalışmalarımız sayesinde Türkiye’ye çok pozitif bakıyor. Türkiye’de çok ciddi yatırımlar da yapacaklar. Önümüzdeki günlerde Singapur’a seyahatlerimizi de sıklaştırıp onları yeni yatırımlar konusunda ikna etmeye çalışacağız. Türkiye’de çok ciddi yatırım yapacaklarına eminim." dedi. Singapur sermayesinin Türkiye’ye gelişinin önemine vurgu yapan Akın, şunları aktardı: "Her şeyden önce ideolojisi olmayan bir paradır. Dünya son dönemlerde Afrika ülkelerine yatırım yapıyor. Afrika ciddi anlamda gelişiyor. Bu nedenle de Türkiye başta olmak üzere gelişmiş ülkelerin tamamının Afrika’ya yönünü çevirmesi gerekiyor."

Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü’ne ait Samsun Limanı’nın 36 yıl süreyle işletme hakkının devri ihalesinin en yüksek teklif olan 125,2 milyon dolar ile Ceynak Lojistik’e devredilmesini desteklediğini de anlatan Hamdi Akın, Samsun Limanı’nın geliştirilmeye müsait ufak yerlerden biri olduğunu ifade etti: "Bu tip yerlere yabancı yatırımcılar gelmez. Yabancı yatırımcı bu tip yerlere ancak gelişim yapıldıktan sonra Mersin ve İzmir gibi ciddi bir kapasiteye ulaşınca gelir."
 
Ümit PITIR / Zaman




Bu haber 23 Mayıs 2008 Cuma günü girildi ve 264 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

Aygün Grup Titanik Otel ile iddialı

Zincir otel sayıları artıyor

Uludağ otelleri 50 milyon dolar gelir bekliyor

İstanbul otelleri krizde fiyat artırdı

Tekstil deviydi, çimento ve turizme yatırım yapıyor

Hilton otellerine SATSO'da eleman yetişiyor

Dedeman 3 yeni otel ile Suriye'de

Termal oteller yılbaşına hazır

Ege Palas, 13 Ocak'ta icradan satılıyor

Muş Kayakevi açıldı

Yaverin Konağı butik otel oldu

Kadınlara özel otel açıldı

Kaya Select'ten gurur verici sonuç

The Marmara 10 yılda 40 otel açacak

The Marmara Şişli açıldı

Taksim'de sahibinden satılık 5 yıldızlı otel

Emek Otelleri’nin hazin öyküsü

Kayak merkezlerini şimdi de ‘kar’ vurdu!

İşte en iyi 17 Türk oteli

Hilton Garden Inn için 4 otel birden

Doğuya kış turizmi dopingi

Safranbolu'da 6 tarihi konak restore ediliyor

Uludağ'da otelciler sıkıntılı

1500 jeotermal kaynağa 30 termal otel

Tarihi bina, bir varmış, bir yokmuş!

Sütlüce’deki Hilton’un temeli Şubat’ta atılıyor

Yavaşlayan ihracata çözüm Tamince modeli

Hilton, Muğla'daki otelinde padişahlar gibi ağırlayacak

Çevreci tesislere ’yeşil yıldız’

Nemrut Kayak Merkezi'ne konaklama tesisi
 
TOKİ'de bu hafta 3 yeni kampanya!
8 firma eleman avında!
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim