Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Kredi Uzmanı
Sektör Günah Keçisini buldu “Bankalar”
Barış Yılmazkaya
Ahşap Dünyası
Kriz ve ötesi..
Hüseyin Kuru
Gayr. Finansmanı
Fırtına öncesi sessizlik
Ali Hepşen
Mortgage Uzmanı
Döviz ve Dövize Endeksli Krediler – Nasıl Karar ...
Nejat Ozonay
Tüm yazarlar için tıklayınız




 
Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak
Memleketi Adana’da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Tayfur, bir etkinlik için geldiği Adana’da, doğduğu ve büyüdüğü kenti çok sevdiğini, uzakta olduğu için memleket özlemi çektiğini söyledi.Yakınlarının büyük çoğunluğunun halen Adana’da yaşadığını belirten Tayfur, "Adana benim memleketim, doğma büyüme Adanalıyım. Burada kız kardeşlerim yeğenlerim var, kimsenin haberi olmadan sık sık Adana’ya gelip gidiyorum" dedi.

Unkapanı’na adım attığı günden beri kendisini büyüten kente yatırım yapmak istediğini belirten Tayfur, ilk adımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın oğlu Gökhan Durak ile birlikte yerel bir televizyon kurarak attığını, daha sonra ise inşaat sektörüne yöneldiğini anlattı.

"Ucuz konut" sloganıyla yaklaşık 5 yıl önce merkez Seyhan ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde inşaat sektörüne girdiğini belirten Tayfur, "Burada 50 konutluk bir projemiz vardı. Bu proje tamamlandı. Konutlarımın tamamı satıldı. Yine Adana’da inşaat işine devam edeceğim" dedi. İnşaat dışı başka bir sektöre yatırım yapmayı düşünmediğini ifade eden Tayfur, Seyhan’da Döşeme Mahallesinde yapımını planladığı yeni konutlar için bir arsanın alımını gerçekleştirdiğini, mimarların konutlar için proje çizimlerini sürdürdüğünü kaydetti. Bir kaç kişi de olsa, iş imkanı yaratmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Tayfur, "Memleketime yatırım yapmak beni çok duygulandırıyor, yeni bir arsa arayışım yine var. Projelerimin devamı gelecek" diye konuştu.

"Yeni albüm de yolda"

İnşaat sektöründe yeni olduğunu belirten Tayfur, asıl mesleğini bırakmayı ise hiç düşünmediğini söyledi. İnternet üzerinden yapılan indirmeler nedeniyle müzik sektörünün zor günler geçirdiğini, Unkapanı’nın adeta bittiğini belirten Tayfur,"internet üzerinden mp3 indirilmesi korsanı da bitirdi. Korsanlar ağlıyor, biz de korsanı arıyoruz. (Neredeyseniz çıkın sizin zamanınızda daha iyiydik) diyoruz" şeklinde konuştu. Tüm olumsuzluklara rağmen, sevenlerini mutlu etmek için yeni albüm çalışmalarının sürdüğünü anlatan Tayfur, repertuar çalışmalarının sürdüğünü, yeni albümün de yaz sonunda piyasada olacağını bildirdi.





Bu haber 01 Temmuz 2008 Salı günü girildi ve 838 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

Fikret İnan: İndirim yaptık, eleştirildik...

Emre Maraşlı: Konutta fiyatlar tekstile dönecek

Relist Expo son gün sevindirdi

Erdoğan Bektaş: Kriz endişesi sürüyor

Fuarın gözdesi ucuz konut projeleri

Ucuz konut sadece TOKİ’nin işi olmasın

Fiba ile Anadolu Gayrimenkul arasında stand kavgası

Konutta KDV çarpıklığı bitsin

Süleyman Çetinsaya'dan ev alacaklara uyarı!

Sandoz Yalısı’na 12 milyon dolara taşınacak

Bire bir kazanma devri bitti

Gayrimenkul alan kazanır

62. So CHIC Tekira AVM’de açıldı

Kriz 122 AVM yatırımını erteletti

Realist Expo 'ekonomik projeler'in umudu

'Varlık Barışı' inşaata ilaç oldu

Maliyetler azaldı konut fiyatı düştü

Tema Park ihalesine en yüksek teklif Astay'dan

Konut al, faizin yarısı devletten planı

TOKİ, DB’den 1 milyar dolar istedi

İpotekli krediye valilik izni çıktı

The Federation Complex’in inşaatı yarım kaldı

İnşaatçılardan KDV indirimi çağrısı

Miami'den Mekke'ye emlakta farklı alternatifler

Lüks dairelere örtülü indirim!

Batı Ataşehir'de satışlar uykuya daldı

Soyak’tan, ‘Sürdürülebilir İK Yönetimi’

Erol Tabanca'dan Türkmen lidere ziyaret

İZODER, MED-ENEC Sempozyumu'na katıldı

Kale Kilit, Çerkezköy'e taşınıyor
 
TOKİ'de bu hafta 4 yeni kampanya
6 firma eleman avında!
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim