Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Emlak Kulisi
Elveda derken…
Tebernüş Kireçci
Ahşap Dünyası
Yeni yılda da bu süreç devam edecek..
Hüseyin Kuru
İnder Cephesinden
Sayın Başbakanım;
Yaşar Aşçıoğlu
Gözlemevi
Konutun yarattığı fırsat...
Dr. Turgut Enginoğlu
Tüm yazarlar için tıklayınız




 
Folkart Narlıdere’de 1 milyon YTL’ye
Saya Grup tarafından İzmir Narlıdere’de yapılan Folkart Narlıdere’de fiyatlar 1 milyon YTL’den başlıyor.

Saya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Folkart Yapı tarafından İzmir Narlıdere’de yapılan Folkart Narlıdere, 40 bin metrekare alan üzerinde toplam 168 konuttan oluşuyor. Projede 180 ile 480 metrekare büyüklüğünde 3+1, 4+1,  5+1 ve 6+1 tipinde normal ve dubleks dairler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları büyüklüğü ve konumlarına göre 1 milyon YTL’den başlıyor, 2 milyon YTL’ye kadar çıkıyor. Garanti Bankası, Akbank, Finansbank ve Denizbank’tan uygun faiz oranlarından konut kredisinin kullanılabildiği projenin 2008 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

Site içerisinde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ile 1 adet çocuk ve 1 adet çocuk eğlence havuzu bulunuyor. Folkart Narlıdere’nin sosyal tesis katında açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, sauna, GYM, vitamin bar, çocuk parkı, bilardo, masa tenisi, çok amaçlı salon ve ihtiyaç halinde farklı amaçlarla kullanılabilecek kapalı, yarı kapalı ve açık alanlar yer alıyor. Ayrıca sosyal tesis katında yer alan sinevizyon salonunda site sakinleri gerek film gerekse de canlı spor yayınlarını izleyebilecek.

Aidat 500 YTL olacak

Folkart Narlıdere Evleri’nde 168 konutun yarısının satıldığını belirten Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak, “Biz İzmir’de benzeri olmayan bir projeyi hızla yaşama geçirdik” dedi. Örnek daireyi İzmirlilerin beğenisine sunacaklarını açıklayan Sancak, evlerin içinde olduğu kadar evlerin dışında da ev sahiplerine pek çok özel olanak sunulduğunu belirterek şöyle devam etti: “Projede geniş sosyal tesis ve yaşam alanları oluşturuldu. Ayrıca 250 metrekarelik bir dairede oturan ve sitenin tüm imkanlarından yararlanan bir ailenin aidatı 500 YTL civarında olacak.

www.folkartyapi.com.tr
Tel: 0 232 239 80 00

Milliyet Emlak




Bu haber 05 Temmuz 2008 Cumartesi günü girildi ve 549 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

UpCity bugün satışa çıktı!

Babil konakları’nda 130 bin TL’ye!

Ucuz kredi ev fiyatını 35 bin TL indirdi

Serrapark Evleri'nde 950 TL taksitle!

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Sefaköy Gönen Konakları'nda 145 bin TL'ye! Hemen teslim!

Up City yarın satışa çıkıyor!

Metropolkent Büyükyoncalı Konutları'nda 200 TL taksitle!

İstanbul'un yeni yüzü Beylikdüzü

Geçitpark tamgaz yükseliyor

Büyükyoncalı Toplu Konutları'nda 150 TL taksitle!

Dumankaya Ataşehir Flex satışa çıkıyor

Divan Residence'da 115 bin TL'ye!

UpCity'de 79 bin 700 TL'ye! Sıfır faiz!

Mia Park'ta 147 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Trillium Konutları'nda 152 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Lal Katlı Evler'de yeni yıl sürprizi

UpCity 9 Ocak'ta sıfır faizle satışa çıkıyor!

Saklı Vadi Evleri'nde 325 bin TL'ye!

Aktaş Park'ta 235 bin TL'ye!

Sefaköy Gönen Konakları’nda 145 bin YTL’ye!

Agena Park Evleri’nde 107 bin TL’ye! Sıfır faiz!

Varlık Konakları'nda 150 bin TL'ye!

Upcity'de metrekaresi 1.500 YTL

Ağaoğlu Andromeda'da 281 bin TL'ye!

Gayrimenkülün krizdeki can simidi kampanyalar

TOKİ'nin 2009 konut projeleri!

Spradon'da 737 TL taksitle! Sıfır faiz!

Güçlü Konakları'ndan ev alana araba hediye!

Marmaray'a yakın konut projeleri
 
TOKİ'de bu hafta 3 yeni kampanya!
8 firma eleman avında!
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim