Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
İstanbullular konuta doyacak
Erdoğan Bayraktar
Ahşap Dünyası
Ayaklarımız yere basmalı..
Hüseyin Kuru
Emlak Kulisi
Konut kredisinde tüketicinin zor tercihi
Tebernüş Kireçci
Değerleme Uzmanı
Değerleme sorunları
Ebru Öz
Konuk Yazar
BEN SUÇLUYUM!
Edi Duek
Tüm yazarlar için tıklayınız
Konut kredileri ve konut ...
İstanbullular konuta ...
Konut cazipleşti!
Gayrimenkul yatırımları ...
Değerleme sorunları
Konut kredisinde ...
BEN SUÇLUYUM!
Herşeyi abad eden ...
Ayaklarımız yere ...
 

TOKİ 84 ay taksitle 65 dükkan satacak

TOKİ tarafından Bursa, Trabzon, Balıkesir ve Bilecik’te bulunan 104 taşınmaz açık artırma yöntemiyle satılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa, Trabzon, Balıkesir ve Bilecik’te bulunan 65 dükkan ve 39 konut olmak üzere toplam 104 taşınmaz, 5 Ağustos 2008 tarihinde açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak.
Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Eskidji tarafından yerine getirilecek.

Satışa çıkarılacak 30 ile 2 bin 108 metrekare arasında değişen büyüklükteki dükkanların fiyatı 22 bin 500 YTL’den başlıyor, 2 milyon 253 bin 737 YTL’ye kadar yükseliyor. 120 metrekare ile 171 metrekare aralığındaki konutlar ise 117 bin 730 YTL ile 247 bin 339 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Muhammen bedeli 100 bin YTL’ye kadar olanlar için 5 bin YTL, 100 bin ile 200 bin YTL arasında olanlar için 10 bin YTL, 200 bin YTL’nin üstünde olan taşınmazlar için 50 bin YTL teminat ödenmesi gerekiyor.

Balıkesir Manyas Köyü 2. Etap, Balıkesir Merkez 1. Bölge Ayşebacı Mevki, Bilecik Pazaryeri ve Bursa Nilüfer Kayapa projelerinde yer alan işyerlerinin satış bedelinin yüzde 15’i peşin, geri kalanı 84 ay taksitlendirme yapılacak. Diğer projelerdeki işyerleri ise yüzde 25’i peşin, kalanı 84 ay, konutlar ise yüzde 25’i peşin, kalan tutar 120 ay vadeyle satılacak.

Söz konusu ihale 5 Ağustos 2008 tarihinde gerçekleştirilecek olup, açık artırma Eskidji Müzayedecilik’in İstanbul Yenibosna’daki Merkez binasında, Bursa’da ve Adana’da ise Almira Hotel’de yapılacak.

Satışa çıkarılacak dükkan ve konutların satış duyurusunu görmek için tıklayın!!!

Dükkan ve konutların satış fiyatlarını görmek için tıklayın!!!

444 45 45
www.eskidji.com


Bu haber 17 Temmuz 2008 Perşembe günü girildi ve 5072 kisi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

TOKİ’den Afyon’da 220 YTL taksitle

TOKİ Gaziantep Şahinbey’de 191 konut satacak

TOKİ’den 650 milyon YTL’ye satılık arsa

TOKİ’den Diyarbakır Üçkuyular’da 218 YTL taksitle

TOKİ’den Edirne İpsala’da 225 YTL taksitle

TOKİ Adana Seyhan’da 11 konut satacak

Ergene Vadisi’nde konutlar kapışılıyor

TOKİ’den 4.750 YTL’ye dükkan!

TOKİ’den peşine yüzde 25 indirim

TOKİ'den Adana Karaisalı'da 273 YTL taksitle
 
TOKİ’den bu hafta tek kampanya
14 firma eleman arayışında…
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut Forum
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim