Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Ahşap Dünyası
Hangi vadeyle ev alınır?..
Hüseyin Kuru
Gayr. Finansmanı
Fırtına öncesi sessizlik
Ali Hepşen
Mortgage Uzmanı
Döviz ve Dövize Endeksli Krediler – Nasıl Karar ...
Nejat Ozonay
Değerleme Uzmanı
Ankara Kalesi gelecek vaat ediyor
Ebru Öz
Tüm yazarlar için tıklayınız



 

Kazan Belediyesi hizmet binası yaptıracak

Kazan Belediyesi, belediye hizmet binası, ticaret merkezi, kültür merkezi yaptıracak.

Kazan Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Saray Mahallesi’nde bulunan  31 bin 750 metrekare ve 41 bin 358 metrekare büyüklüğündeki arsalar kapalı teklif usulüyle  satışa çıkarıldı. Arsaların muhammen bedelleri 952 bin 500 YTL ve 1 milyon 116 bin 666 YTL, geçici teminatları ise 29 bin 575 YTL ile 33 bin 575 YTL olarak belirlendi.

Söz konusu işin ihalesi 5 Eylül 2008 Cuma günü saat:10:00’da Kazan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Şartname 100 YTL karşılığında Kazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde satın alınabilecek ve ücretsiz olarak görülebilecek. Teklifler, en geç 5 Eylül 2008 Cuma günü saat:10:00’a kadar Kazan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’na verilecek.

Ayrıca Kazan Belediyesi, Saray Mahallesi’nde bulunan 21 bin 435 ve 20 bin 247 metrekare büyüklüğündeki arsalara kültür merkezi yaptırılması için kapalı teklif usulüyle ihale açtı.  Söz konusu işin muhammen bedeli toplam 1 milyon 84 bin 948 YTL, geçici teminatı ise 32 bin 563 YTL olarak belirlendi. İşin ihalesi  5 Eylül 2008 Cuma günü saat:10:45’de Kazan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak Şartname 100 YTL karşılığında Kazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde satın alınabilecek ve ücretsiz olarak görülebilecek.

Kazan Belediyesi Saray ve İmrendi Mahallesi’nde bulunan 2 parsel üzerine belediye hizmet binası ve ticaret merkezi inşaatı yaptırmak üzere kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkardı. 58 bin 750 metrekare büyüklüğündeki arsanın muhammen bedeli 1.468.750, geçici teminatı ise 44 bin 63 YTL olarak belirlendi.  439 bin 198 metrekare büyüklüğündeki arsanın muhammen bedeli 4 milyon 391 bin 980 YTL, geçici teminatı ise 132 bin YTL olarak belirlendi. İşin ihalesi 10 Ekim 2008 Cuma günü saat:11:00’da Kazan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Şartname 500 YTL karşılığında Kazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde satın alınabilecek ve ücretsiz olarak görülebilecek. Teklifler, en geç 10 Ekim 2008 Cuma günü saat:10:00’a kadar Kazan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’na verilecek.





Bu haber 16 Ağustos 2008 Cumartesi günü girildi ve 241 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

TOKİ Kütahya'da 234 konut yaptıracak

TOKİ Konya'da 135 konut yaptıracak

TOKİ Sinop'ta 49 konut yaptıracak

TOKİ Aksaray'a 552 konut yaptıracak

TOKİ Bingöl'de 388 konut yaptıracak

TOKİ Karaman'a 96 konut yaptıracak

TOKİ Bingöl’e 388 konut yaptıracak

TOKİ Ankara'da 442 konut yaptıracak

TOKİ Denizli’de 28 konut yaptıracak

TOKİ İzmir'de 752 konut yaptıracak

TOKİ, Tunceli Mazgirt’te 100 konut yaptıracak

TOKİ Adana’da 336 konut yaptıracak

TOKİ Siirt’e 342 konut yaptıracak

TOKİ Batman’da 672 konut yaptıracak

TOKİ Ağrı’da 448 konut yaptıracak

TOKİ Sivas’ta 168 konut yaptıracak

TOKİ Ankara’da 214 konut yaptıracak

TOKİ Nevşehir’de 976 konut yaptıracak

TOKİ Ağrı’da 10 konut yaptıracak

TOKİ Kayseri’de 580 konut yaptıracak

TOKİ Eskişehir’de 840 konut yaptıracak

TOKİ Yozgat’ta 666 konut yaptıracak

TOKİ Ankara’da 402 konut yaptıracak

TOKİ Kayabaşı'nda 3 bin 675 sosyal konut satacak

Aliağa lojmanları 3. kez satışta

İstanbul Belediyesi arsa satacak

MKEK İzmir'de arazi satacak

İstanbul Vakıflar’dan kat karşılığı inşaat ihalesi

Tuzla Belediyesi arsa satacak

TOKİ Niğde’de 300 yataklı hastane yaptıracak
 
TOKİ'de bu hafta 4 yeni kampanya
10 firma eleman arıyor
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim