Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Ahşap Dünyası
Bu zamanda emlak fiyatları göreceli midir?
Hüseyin Kuru
Kredi Uzmanı
Sektör Günah Keçisini buldu “Bankalar”
Barış Yılmazkaya
Gayr. Finansmanı
Fırtına öncesi sessizlik
Ali Hepşen
Mortgage Uzmanı
Döviz ve Dövize Endeksli Krediler – Nasıl Karar ...
Nejat Ozonay
Tüm yazarlar için tıklayınız




 
Hilton’un ilk Resort oteli Dalaman’da
Hilton Dalaman, dünyada 3 bin oteli işleten şirketin Türkiye’deki ilk resort oteli olacağı bildirildi.

Hilton Hotels Corporation, Dalaman’da açmayı planladığı Hilton Worldwide Resort için Göçay Turizm Şirketi ile franchise anlaşması imzaladığını açıkladı..

2009 yılı ortalarında açılması planlanan Hilton Dalaman Golf Resort & Spa’nin, dünyada 3 bin oteli işleten şirketin Türkiye’deki ilk resort oteli olacağı bildirildi.

Konuyla ilgili Hilton Grubu’ndan yapılan açıklamada Hilton’un Türkiye’yi Avrupa’daki stratejik noktaları olan Rusya, İngiltere, İrlanda, İtalya, Almanya ve Polonya gibi ülkeler içine dahil ettiğini ve Türkiye’yi önemli bir noktada konumladığı belirtildi. Açıklamada Dalaman’da açılacak olan resort otel kısa bir süre önce önümüzdeki beş yıl içinde açılması planlanan 40 Hilton Ailesi Oteli için stratejik gelişme anlaşmaları imzalayan Hilton Grubu’nun Türkiye’deki dinamik büyümesinin bir işareti olduğu vurgulanan açıklamada, öncelikli olarak grubun ekonomik markası olan Hilton Garden Inn altında Bursa, Manisa, Diyarbakır, Kütahya, Mardin ve Şanlıurfa’da oteller açılmasının planlandığı kaydedildi. Hilton bugün Türkiye’de 6 farklı şehirde, 7 Hilton ve bir Conrad olmak üzere toplam 8 otel işletiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hilton Otelleri Avrupa Bölge Başkanı Wolfgang M. Neumann, “Hilton Dalaman Golf Resort & Spa bizim için muhteşem bir anlaşma. Hilton, son 50 yıldır, çarpıcı olarak Türkiye’de varlığını ortaya koymuştur. Türkiye’deki ilk resort otelimizi ülke portfolyomuza eklemekten son derece mutluyuz. Hilton Ailesi Otelleri olarak önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu stratejik pazardaki varlığımızı üçe katlamayı planladığımız bu dönemde yapılan bu yatırım bizim için heyecan verici. Dalaman’ın popülaritesi ve gelen turist sayısındaki artış nedeniyle bölge tatil ve golf destinasyonu olarak Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olarak görülüyor. Buna rağmen bölgede yüksek kalitede uluslararası otellerin eksikliği kaçınılmaz. Hilton Dalaman Golf Resort & Spa ile yerli ve yabancı turistlerin bu ihtiyacını da karşılayacağımıza inanıyoruz” dedi.

hurriyetemlak.com





Bu haber 20 Ağustos 2008 Çarşamba günü girildi ve 333 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

Crowne Plaza Ankara 26 Kasım'da açılıyor

Divan Otel yıkılıyor, yenisi yolda!

Atlantis Otel'e kriz vız geldi!

Danıştay'dan İstanbul Park Otel'e durdurma

Zonguldak'a Dedeman geliyor

Turizme 5 yıldızlı katkı

Maçka Palas mo­der­ni­ze edil­di

Hilton, Türkiye'de büyümeyi sürdürecek

Dünyanın 100 yıldızlı oteli

Swissotel İstanbul, 60 milyon euro'ya yenileniyor

Hilton’dan beş yılda 40 yeni otel

Merit Lefkoşa Otel hizmete giriyor

'Satma değil alma zamanı'

Legend Hotel kendi elektriğini üretecek

Sümerpark 5 Kasım’da satışa başlıyor

Amplio yatırımda kriz dinlemiyor

Rixos Premium Belek'e büyük ödül

Esma Sultan Yalısı 270 gün dolu

İstanbul en iyi iş oteli 'Mövenpick'

Dünyanın ilk 'sıfır yıldızlı' oteli

Ankara Ramada Plaza Otel açılıyor

Anemon 12’nci otelini Malatya’da açacak

Amplio yatırıma Diyarbakır’dan başladı

Dedeman yabancıyı Şile’ye çekecek

İzmir’in turizm yatırımları

Muğla'ya 4 bin 400 butik otel

Denizde çalışanlar için yüzen otel

Kongre Vadisi’ne 5 yıldızlı Elite Hotel

Sahibinden kira garantili otel odası

Dedeman’da yeni genel müdür
 
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim