Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Ahşap Dünyası
Bu zamanda emlak fiyatları göreceli midir?
Hüseyin Kuru
Kredi Uzmanı
Sektör Günah Keçisini buldu “Bankalar”
Barış Yılmazkaya
Gayr. Finansmanı
Fırtına öncesi sessizlik
Ali Hepşen
Mortgage Uzmanı
Döviz ve Dövize Endeksli Krediler – Nasıl Karar ...
Nejat Ozonay
Tüm yazarlar için tıklayınız




 
Emlaktaki durgunluk Kenan Evren’i de vurdu
Villasını 980 bin Euro’dan satışa çıkaran Evren, alıcı çıkmayınca 80 bin Euro’luk indirim yaptı

Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’i, konut sektöründeki durgunluk zarar ettirdi. Genelkurmay Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde yaptığı konuşmalarında, ‘nitekim’ sözünü ‘netekim’ diye telaffuz eden, bu özelliği ile hakkında kitaplar yazılan Evren, Marmaris’ten ayrılacağı için 980 bin Euro’dan satışa çıkardığı villasına talep olmadığı için fiyatta 80 bin Euro indirim yaptı.

35 LİRADAN BİN LİRAYA ÇIKTI

Evren, villasının satışı için Turyap’la anlaştı. Turyap Marmaris temsilciliğinin star’a yaptığı açıklamada ‘Konut satışlarındaki durgunluk nedeniyle fiyat 900 bin Euro’ya indi’ denildi. İzmir’e taşınma kararı alan Evren, Marmaris’teki evinin arsasını metrekaresine 35 lira ödeyerek almıştı. Evren, o dönemde ‘1 dönümlük arsamda metrekare değeri şimdi bin YTL oldu. Ev 5-10 sene sonra mutlaka daha fazla değer kazanır’ demişti.

AĞAÇLARIMA İYİ BAKIN

Kenan Evren’in özel kaleminden yapılan açıklamada ise Evren’in, 18 yıl yaşadığı Marmaris’ten ayrılacağı için bu kararın alındığı ve akrabalarına daha yakın olmak için İzmir’e taşınma kararı aldığı belirtildi. Evren’in villası hem deniz manzaralı hem de arka tarafı ormanlık arazi içinde bulunuyor. Ev, 6 oda, 2 salondan oluşuyor. 3 kızı Evren’i ziyaret ettiklerinde rahat etsinler diye de her odada ayrı banyo bulunuyor. Emekli olduktan sonra bahçe işleriyle uğraşmaya başlayan 7’inci Cumhurbaşkanı Evren evinin bahçesine 2 limon ağacı, bir portakal, bir mandalina, bir greyfurt, 2 tane avokado ağacı dikmişti.


Çankaya Köşkü’nü küçük buluyordu


7. Cumhurbaşkanı Evren, emekli olduktan sonra yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanlığı konutu olan Çankaya Köşkü’nü küçük bulduğunu söylemişti. Kenan Evren o dönemde, ‘Köşk, büyükelçileri, devlet başkanlarını karşıladığım bir ofisti. Üst katı ise ev olarak kullanıyordum. 1984 yılında şimdiki Cumhurbaşkanlığı Binası’nın temelini attırdım. Çankaya Köşkü sadece ev olarak kullanılmaya başlandı. Cumhurbaşkanları, Krallar geliyordu, koridorlardan geçip sadece benim odamda ağırlayabiliyordum. Resepsiyon ve davetler veriyordum. Alan küçüktü’ demişti.

Star





Bu haber 30 Ağustos 2008 Cumartesi günü girildi ve 630 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR

OSB'lere yatırım cazip hale gelmeli

Atatürk Barajı deprem üretiyor

Soydaşların konut parası geri veriliyor

Erdoğan Bayraktar İstanbul'a aday mı?

35 bin KEY hak sahibi haczedildi!

Karaköy'e geçici iskele yapılıyor

Emeklinin KEY'i arşivle birlikte kayboldu

Demet Sağıroğlu neden TriaPark'ı seçti?

Pınar Altuğ'un villa davası sonuçlandı

Dep­rem ka­bin­le­ri ile ko­run­mak müm­kün

Yabancılar son 3 ayda 3 bin konut aldı

Sana her gün bir vinçten bakıyorum Aziz İstanbul!

Parasını ödediler tapuyu alamadılar

Halis Toprak’ın malikanesi satıldı!

Ateş'ten Bayraktar'a mektup

Selective Kartal Evleri'nde sıfır faizle!

Sinpaş Lagün'de 'Devrimci Ödeme Planı'

Temapark'ta ikinci aşama bugün

ÇEDBİK, “Yeşil Bina Eğitimi” verecek

Samsun Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak

Kars'ta satılık 22 daire ve 34 arsa

Bosphorus web sitesine Amerika'dan ödül

Sabancıların ilk göz ağrısı yıkıldı

İstanbul, dönüşüm arifesinde!

KEY’de yanlış adres uyarısı

Beyoğlu prim rekoru kırıyor

Boğaziçi, TOKİ'nin yüzünü güldürüyor

KEY’e itiraz için son gün 27 Ekim

Yapı sektöründe son buluşma İzmir'de

KEY hak sahipleri için kritik hafta
 
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim