Google emlakkulisi
Konut | Konut Projeleri | TOKİ | KİPTAŞ | Yazlık | Mortgage | İş Fırsatları | Dekorasyon | Sigorta | Kira | Ticari | Turizm | Sektörel | Dış Piyasalar | İhale |     
Toki Cephesi
Hedefimiz 500 bin konut!
Erdoğan Bayraktar
Ahşap Dünyası
Bu zamanda emlak fiyatları göreceli midir?
Hüseyin Kuru
Kredi Uzmanı
Sektör Günah Keçisini buldu “Bankalar”
Barış Yılmazkaya
Gayr. Finansmanı
Fırtına öncesi sessizlik
Ali Hepşen
Mortgage Uzmanı
Döviz ve Dövize Endeksli Krediler – Nasıl Karar ...
Nejat Ozonay
Tüm yazarlar için tıklayınız



 
Hurriyetemlak.com’dan yepyeni bir oyun
Hurriyetemlak.com ve Hurriyetoto.com’un hazırladığı oyunda emlak ve otomobil fiyatlarını tahmin ederek en yüksek puanı toplayan yarışmacı Hyundai i10 kazanıyor.

Son yılların en iddialı oyunlarından bir olmaya aday “Tutturan Kazansın” başlıyor. 19.Eylül - 10 Ekim tarihleri arasında www.tutturankazansin.com adresinden erişilebilecek yarışmada, 8 haftanın sonunda ilan fiyatlarını en yakın tahmin eden bir kişiye yarışmanın sponsoru Hyundai Elmas 2008 model bir Hyundai i10 hediye edecek.

Tutturan Kazansın nasıl oynanır?
Tutturan Kazansın, hurriyetemlak.com ve hurriyetoto.com sitelerindeki gerçek ilanların fiyatlarıyla ilgili sorulara doğru cevaplar vermek üzerine kurulu bir oyun. Yarışmacı “Emlak uzmanı”mı?, “Otomobil uzmanı” mı? Olduğuna karar veriyor, ister ev ister otomobil fiyatlarıyla ilgili soruları cevaplıyor, bir oyun süresince en yüksek puanı almak için zamanla yarışıyor. Ekrana sırayla gelen resim ve bilgilere göre cevap vermek gerekiyor. Verilen cevaplarla gerçek fiyatlar arasındaki orana göre puan kazanılıyor. Oyunun müdavimleri, oyunu istediği kadar oynayabiliyor. Alınan en yüksek puan "Oyun Skoru" olarak kabul ediliyor ve yarışmacının sıralamadaki yerini belirliyor. Oyunun sonunda sponsor tarafından hazırlanacak sorunun cevabını bilirse ekstra 1000 puanı da kazanıyor. Yarışmacının ayrıca arkadaşlarını da davet ederek ekstra 1000 puan kazanma şansı da var. Sekiz haftanın sonunda, tüm bu fırsatları iyi kullanan ve en yüksek puanı alan yarışmacı otomobili kazanıyor.





Bu haber 23 Eylül 2008 Salı günü girildi ve 265 kişi tarafından okundu.

  DİĞER BAŞLIKLAR
 
TOKİ'de bu hafta 4 yeni kampanya
6 firma eleman avında!
 
© 2007-2008 Emlak Kulisi Her Hakkı Saklıdır
Ana Sayfa | İletişim | Reklam | Konut
Açılış Sayfası Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | İletişim