20 / 04 / 2024

Ağaoğlu Çekmeköy ve Bağcılar 'da karma proje yapacak!

Ağaoğlu Çekmeköy ve Bağcılar 'da karma proje yapacak!

İstanbul 'da 15 bin konutluk arsa stoku olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, kentsel dönüşüme de göz kırptı, Ali Ağaoğlu, Çekmeköy ve Bağcılar'da karma proje yapmayı planlıyor...




Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 2014 planlarını açıkladı. Kentsel dönüşüm projesi geliştirmek için düğmeye basan Ağaoğlu, lokasyon çalışmalarım sürdürüyor. 2014'te 2 yeni karma kullanımlı proje geliştirecek şirket adres olarak Çekmeköy ve Bağcılar'ı seçti. Konutun yarımdan Boğaz'a 3 otel yapmaya hazırlanan Ağaoğlu, "Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örnekleri olan Amcazade Yalısı projemiz Anıtlar Kurulu tarafından onayladı ve ruhsat aşamasinda. Bu benim gönül projem, istanbul'a yakışan bir otel için ne gerekirse yapacağız. Projeye bu yıl başlayacağız" dedi.

 

YENİKÖY'E OTEL REZİDANS 

Yeniköy'de aldıkları Carlton Otel'in araziside otel ve rezidans yapacaklarım söyleyen Ağaoğlu, ruhsat aşamasındaki projeye 2014'te başlayacaklarım belirtti. 

Ortaköy'de otel projesi için ile dava sürecinin devam ettiğini söyleyen Ağaoğlu bu bölgeyede bir otel inşa etmeyi planladıklarım dile getirdi. 

ARAPLARA BİR KULE DAHA 


Ağaoğlu, Emlak Konut GYO ile hayata geçirdikleri Maslak 1453 projesi ile KÖRFEZ ülkelerinin Türkiye ilgisinin katlanarak arttığını belirten Agaoglu, "Bodrum'da Avrupalı yatırımcıya göre villa projesi yapacaktık. Ancak Avrupa'nın içinde bulunduğu durumda bunu yapmak uygun olmaz. Biz de yönümüzü Körfez'e çevirdik. 

Bu projeyi revize edip Körfez ailelerinin beklentilerine uygun hale getirecegiz" dedi. Agaoglu, bu projeye de en gec 2015 te başlayacaklarını söyledi.

 

4 bin 800 konutun 3 bin 200'ünü sattıklarını belirten Ağaoğlu, "Projedeki 2 kuleyi toplu satış ile satmıştık. Şimdi 3'üncü kule için görüşüyoruz. Bu kuleyi de bu ay Körfezli yatırımcılara satacağız" dedi. Bir yılda yabancı yatırımcılara bin 400 konut satışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Ağaoğlu," 600 milyon doları devletin kasasına koyduk" dedi. 


BAKIRKÖY'E RAĞBET ARTACAK 

Ağaoğlu, Bakırköy 46 projesine ilgiden memnun. Projeyi henüz kendi müşteri portföyüne sunduklarım belirten Ağaoğlu, eylülde satışlann başlayacağım ifade etti. Projenin hemen karşısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak 500 dönümlük parkın, Bakırköy 46'ya değer kattığım da söyleyen Ağaoğlu kısa zamanda satışların 2 kat arttığım söyledi. Parkın İstanbul için de önemli bir değer olduğunu belirten Ağaoğlu, Bakırköy, Bahçelievler, Güngören ve Zeytinbumu bölgelerinin değerleneceğini belirtti. 


Bakırköy ve çevresinin kalitesiz yapı stokundan oluştuğuna dikkat çeken Ağaoğlu, "Bölgede boş arsa yok. Bu nedenle Bakırköy'de kentsel dönüşüm projeleri rağbet görecek" dedi. 

İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde hafriyat çalışmalarının devam ettiğini de belirten Ali Ağaoğlu, "Yabacılar projeyi bizden iyi takip ediyor" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön