04 / 05 / 2024

Ahmet Murat Binark: Garanti Koza'da satışlarımızı Prism CRM ile artırdık!

 Ahmet Murat Binark: Garanti Koza'da satışlarımızı Prism CRM ile artırdık!

Binark, "PRISM CRM’ in Gayrimenkul sektörüne özel uygulamaları ve uçtan uca tüm süreçlerimizi kapsayan modülleri ile operasyonel verimliliğimizi geliştirerek satış gücümüzü artırdı" dedi




Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Ahmet Murat Binark'ın PRISM CRM ile ilgili açıklaması şöyle;


“PRISM CRM’ in Gayrimenkul sektörüne özel uygulamaları ve uçtan uca tüm süreçlerimizi kapsayan modülleri  ile operasyonel verimliliğimizi geliştirerek satış gücümüzü artırdı.”  

 

1948 yılında, Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından biri olarak kurulan GARANTİ KOZA  İnşaat 64 yıllık inşaat müteahhitliği ve 31 yıllık gayrimenkul geliştirme deneyimi, güçlü kurumsal yapısı, geniş bir yelpazeye yayılmış olan faaliyet alanları ile, yurt içi ve yurt dışında tesis ettiği saygın konumu sürdürerek çalışmalarına devam etmektedir.


Gayrimenkul geliştirme faaliyetlerinin önemli unsuru pazarlama ve satış stratejimizi oluştururken sağlam ve kolay adapte edilebilecek bir CRM Yazılımına ihtiyacımız vardı. Mevcut CRM sistemimiz ile istenilen sonuçlara ulaşılması zordu. Bir çok farklı CRM çözümünü inceledikten sonra güçlü altyapısı ve uçtan uca tüm sürecimizi kapsayan modülleri sebebiyle PRISM CRM ile çalışmayı seçtik.


Code5 Yazılım ile yaptığımız çalışmalar sonucunda; Satış ofislerimizle merkezimiz entegre hale gelerek hem operasyonel verimliliğimizi geliştirdik hem de satış gücümüzü arttırdık. Kontrollü satış süreç yönetimiyle hatasız iş akışı sağlıyoruz. PRISM CRM’in  entegre olabilme özelliğiyle departmanlarımız bütün halinde çalışabiliyor. Farklı kampanyalar uygulayıp başarılarını ölçebiliyoruz. Bize özel geliştirilen Realty World Portalı sayesinde emlak acentelerimizin sisteme entegrasyonunu sağlayabiliyoruz."


Code5 Yazılım San.Tic.Ltd.Şti

Web: www.code5.com.tr

Web: www.gayrimenkulcrm.com

E-posta:[email protected]


T:0212 854 15 87


Geri Dön