25 / 04 / 2024

Ahmet Özdal kimdir?

Ahmet Özdal kimdir?

İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Ahmet Özdal kimdir? Ahmet Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?



Ahmet Özdal kimdir?


Ahmet Özdal, 1972 Devrek / Zonguldak doğumludur. İlk ve orta tahsilini Zonguldak'ta tamamlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 1993 yılı mezunudur. Mezun olduğu tarihinden sonra 3 sene boyunca İstanbul Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde ve Bem İnşaat Taah. Ltd. Şti.’nde Şehir ve Bölge Plancısı olarak görev almıştır.  


Ocak 1996 – Aralık 2007 tarihleri arasında kurucusu ve eski ortağı olduğu Kent Yapı Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Ltd. Şti'nde yurt genelinde çeşitli ölçek ve türdeki planlama çalışmalarında plan müellifi olarak sorumluluk almıştır. Bu zaman zarfı içinde, harita ve imar uygulaması, Coğrafi Bilgi Sistemi (GIS) ve sertifikalı olarak mahkemelere bilirkişilik konularında hizmet vermiştir. Özdal halen İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ İllerinde kamulaştırma bilirkişiliği görevi yapmaktadır.  


Aralık 2007 tarihinden itibaren halen ortağı olduğu Bige İnşaat Taahhüt Ltd. Şti.'nde, çalışma hayatına devam eden Ahmet Özdal, Şehir Plancıları Odası üyesidir.


Okan Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisans Programını tamamlayarak Y.Şehir ve Bölge Plancısı ünvanını alan Özdal, 2009 - 2012 yılları arasında Türk Kızılay Derneği Akfırat Şubesi Başkanlık Görevini yürütmüş olup evli ve üç çocuk babasıdır.


Ahmet Özdal iletişim!


Bige İnşaat

Adres: Şair Arşi Caddesi, Çavuşkuşu Sokak No:12/2 Göztepe Kadıköy İstanbul

Tel : 0216 478 51 33 (34)

Faks: 0216 478 51 22

Web: www.bige.com.tr/degerleme


Geri Dön