25 / 04 / 2024

Akbank'tan konut kredisi kullanana daha fazla Wings mil puanı!

Akbank'tan konut kredisi kullanana daha fazla Wings mil puanı!

Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, Wingsin tüketicilerin büyük beğenisini topladığını dile getirerek Akbanktan konut kredisi kullanan Wings müşterilerine daha fazla mil puan kazandırdıklarını ifade etti



Akbankın uçuş kartı Wingsin mil puanları, artık tüm Wings Style iş yerlerinde de kullanılabilecek. Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, yeni müşteri ihtiyaçları ve teknolojik olanaklarla birlikte kredi kartları sektörünün daha geniş bir ürün gamına doğru ilerlemesini sürdürdüğünü vurguladı.

Banka olarak 6 farklı ürün ve 5,5 milyona yakın kart adedine sahip olduklarını belirten Binbaşgil, Akbankın kredi kartında pazar payının kasım ayı itibariyle ciroda yüzde 14,6 olduğunu, pazar payını artıran bankanın bunu sağlıklı bir şekilde yaptığını söyledi.

Wingsin tüketicilerin büyük beğenisini topladığını dile getiren Binbaşgil, bu sene gerçekleştirdikleri yeniliklerden biri olan yenilenen mil programıyla, birikimlerini Akbankta değerlendiren veya Akbanktan konut kredisi kullanan Wings müşterilerine daha fazla mil puan kazandırdıklarını ifade etti.

7 aylık süre içinde bankaya 100 bin liranın üzerinde birikimlerini getiren veya Akbanktan 100 bin liranın üzerinde konut kredisi kullanan müşteri sayısının yüzde 43 oranında arttığını belirten Binbaşgil, söz konusu müşterilerin uygulamayla 2011de 200 milyon ekstra mil puan kazandığını belirtti.

Binbaşgil, yeni uygulama ile Wingsin artık bir uçuş kartı olmadığını, alışverişlerde ve bazı "seçkin" mekanlarda da kart sahilerinin tüm
 beklentilerini karşılayacak yaşam kartı haline geleceğini vurguladı.

Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel de Wingsin bugüne kadar mil puanlarıyla bedava uçak bileti aldırdığını, bunun yanı sıra kazandırdığı chip-para ile bedava alışverişe fırsat verdiğini anımsattı.

Son yenilikle de mil puanlarla Wings Style üye iş yerlerinden ödeme yapılabileceğini ifade eden Sindel, Wings Style programındaki restoranların gurme, butik otellerin travel, spa ve spor salonlarının ise wellness olarak gruplandığını, şu anda 100 iş yeriyle anlaşmış durumda olduklarını anlattı.

Aralık 2011 itibariyle yarım milyona yakın Wings bulunduğunu belirten Sindel, Wingsin 2010-2011 pazar payı artışının yüzde 16 olduğunu, Wings sahiplerinin şimdiye kadar mil puanları ile 1 milyon 250 bin kez bedava uçtuğunu bildirdi.

Sindel, bir soru üzerine, "Hangi kritere bakarsak bakalım 2011in şampiyonu Akbank oldu. Yıldan yıla ciro pazar payına baktığımızda sektör yüzde 24ler civarında büyüdü, Akbank olarak biz yüzde 34 büyüdük. Bunlar Eylül 2011 itibariyle söz konusu olan rakamlar. Bu trend, kasım itibariyle de geçerli" dedi.

AA


Geri Dön