20 / 04 / 2024

Akel Elektrikli Ev Aletleri yeni barbeküsünü İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak!

Akel Elektrikli Ev Aletleri yeni barbeküsünü İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak!

Akel, fuarda geçen ay satışına başladığı bahçe ve balkonlar için özel olarak üretilen elektrikli barbeküsünün yanı sıra davul fırın, ocak, mini fırın, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek.



Akel Elektrikli Ev Aletleri, en yeni ürünlerini bugün başlayan ve 20 Nisan Pazar akşamına kadar açık kalacak olan İdeal Home Fuarı’nda (Züccaciye, Ev eşyaları ve Çeyiz ürünleri) sergileyecek. Fuar, Büyükçekmece’de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Estetik, kalite ve tasarımı buluşturduğu ürünleriyle elektrikli ev aletleri sektöründe fark yaratan Akel, İdeal Home Fuarı’nda 6. Hall’de A07 nolu standda yerini aldı.  Akel fuarda geçen ay satışına başladığı bahçe ve balkonlar için özel olarak üretilen elektrikli barbeküsünün yanı sıra davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü tanıtacak.


Sağlıklı beslenmeyi sevenlere

Geniş bir ürün yelpazesiyle İdeal Home Fuarı’na 7.  kez katıldıklarını söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Fuarda en favori ürünümüz satışına mart ayında başladığımız elektrikli barbekü. Artık bir klasik haline gelen davul fırınımız ve elektrikli ızgaramız da fuarda tanıtacağımız ürünler arasında yer alıyor” dedi. Bahçe ve balkonlar için özel olarak tasarlanan Akel Elektrikli Barbekü hakkında bilgi veren Gümüşoluk şunları söyledi:

“Akel Elektrikli Barbekü kolay kullanımı ve yer kaplamaması sayesinde her yere rahatlıkla taşınabiliyor. İçine konulan az miktardaki su sayesinde yiyecekleri kurutmayan ve bu sayede lezzetini daha da artıran Akel Elektrikli Barbekü, kokusuz ve dumansız bir şekilde et, tavuk, balık ve sebzeleri sağlıklı ve mükemmel bir şekilde pişiriyor.” 

Türkiye’nin yanı sıra 50’ye yakın ülkeye 40’dan fazla farklı ürün sattıklarını belirten Yaşar Gümüşoluk, İdeal Home Fuarı’nda mevcut bayi ve müşterilerine yeni ürünlerini tanıtmanın yanı sıra yeni pazarlarda da iş bağlantıları kurmayı hedeflediklerini açıkladı. Bu arada 15 Nisan’da başlayan ve 19 Nisan’a kadar açık kalacak olan Çin İhraç Ürünleri Fuarı’nda da yerlerini aldıklarını belirten Gümüşoluk, fuarda ürünlerini tüm dünyaya sergileme fırsatı bulduklarını anlattı. 



Geri Dön