26 / 04 / 2024

Akıllı ampul EmberLight 2015'te evlerde!

Akıllı ampul EmberLight 2015'te evlerde!

Giderek daha fazla önem kazanan akıllı ev teknolojilerine Emberlight isimli yeni bir üye daha katılıyor. Son zamanlarda akıllı ev teknolojileri artık daha fazla karşımıza çıkıyor.




Çünkü akıllı telefonların ve yazılımların gelişmesiyle, klima sisteminden, güvenlik kameralarına kadar birçok cihaz 

uzaktan kontrol edilebiliyor.


Eğer evinizdeki lambaları akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol etmek istiyorsanız, sadece bu kullanıma yönelik özel olarak hazırlanmış ampulleri almanız gerekiyor. Fakat Emberlight ise tam bu noktada farkını ortaya koyarak, her ampulü akıllı yapma iddiası ile dikkat çekiyor.


Akıllı ampul EmberLight 2015 te evlerde!


Hedefi çoktan geçti


8 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen ve Kickstarter üzerindeki 50 bin Dolar’lık hedefi oldukça kolay geçen Emberlight, kullanıcılarına odalarındaki var olan ampulleri akıllı telefon sayesinde hem dışarıda, hem de ev içerisinde kontrol imkanı sunuyor.


2015 yılında satışa çıkacak


Ayrıca üzerinde hareket sensörü bulunan Emberlight ile gece evinizde yürürken ışıkların kendiliğinden yanmasını sağlayabilir veya ışığın şiddetini istediğiniz oranda kısabilirsiniz. Önlerinde 32 gün daha bulunan geliştiriciler, bağış yapan kişilere ilk siparişleri 2015 yılının Şubat ayında ulaştırmayı hedefliyor.


Akıllı Binam


Geri Dön