29 / 04 / 2024

Ülker Ailesi'ne Akkök, Saf GYO, Tahincioğlu, Boydak ve Suryapı'dan taziye!

Ülker Ailesi'ne Akkök, Saf GYO, Tahincioğlu, Boydak ve Suryapı'dan taziye!

Akkök Yönetim Kurulu, Saf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker'in babası Sabri Ülker'in vefatı üzerine taziye ilanı yayınladı. Tahincioğlu Holding Onursal Başkanı Yakup Tahincioğlu da Ülker Ailesi'ne başsağlığı diledi



Akkök Yönetim Kurulu'nun taziye ilanında şu ifadeler yer aldı;


"Akkök Grup Şirketleri'nden SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmekte olan Sayın Murat Ülker'in değerli babası ve Sayın Ahmet Özokur'un değerli dedesi Sayın Sabri Ülker'in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."


Tahincioğlu Holding Onursal Başkanı Yakup Tahincioğlu da Sabri Ülker'in vefatı dolayısıyla yayınladığı başsağlığı ilanında şu ifadeleri kullandı: 


"Türk iş dünyasının duayeni, Ülker Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı, kadim dostum Sabri Ülker'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerin acısını paylaşıyoruz. Hepimizin başı sağolsun."

 Boydak Holding de yayınladığı başsağlığı ilanında şu cümleleri kullandı;

"İş dünyamızın kıymetli kişiliği Yıldız Holding Onursal Başkanı Sayın Sabri Ülker'in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sevenlerine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz"

Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas'ın başsağlığı ilanı ise şöyle;

"Ülkemizin duayen sanayicilerinden Sabri Ülker'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz"


Geri Dön