20 / 04 / 2024

AkPlaza'da metrekaresi 3 bin 500 dolar!

AkPlaza'da metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Akdağlar İnşaat tarafından Piyalepaşa’ da hayat geçirilen ofis projesi Ak Plaza, estetik bakımdan olduğu kadar, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. AkPlaza'da metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor.



Haziran ayında tamamlanması beklenen AkPlaza’da güneş ışığı alan cephelerde kullanılan güneş kırıcı elemanlar sayesinde çalışanlar rahat bir nefes alıyor. Fazla ışığı, aşırı ısınma ve parlamayı engelleyen bu teknoloji ile AkPlaza, modern ve ferah bir ofis ortamına dönüşüyor. 

Yenilikçi dizaynı ile Piyalepaşa’da fark yaratacak olan projedeki bu teknoloji, klimaların da minimum düzeyde kullanılmasını sağlıyor. Böylece hem klima kullanımından dolayı yaşanabilen hastalıklar engellenmiş oluyor, hem de enerji maliyetleri düşürüyor. 

Üç blok olarak inşa edilen AkPlaza’da, 4 metre yüksekliğinde ferah ofis katları, akıllı yönlendirme sistemine sahip 13 adet Asansör, 550 Araç kapasiteli kapalı otopark, her kata özel kat bahçeleri, güneş ışığı alan cephelerde aşırı ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kırıcı elemanlar, cephe temizliği amacıyla lift ve asansör gerektirmeyen kedi yolları, fiber internet, ofis alanlarında kuvvetli ve zayıf akım besleme, jeneratör, bina içinde Kuaför / Lostra / Kuru Temizleme gibi pek çok özellik ve hizmet bir arada bulunuyor.

Büyüklükleri 255-  1950 metrekare arasında değişen satılık ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlarken, kiralama metrekare fiyatları ise 22-25 dolar arasında değişiyor.



Geri Dön