19 / 04 / 2024

Ankara Beton Fuarı 17 Nisan’da!

Ankara Beton Fuarı 17 Nisan’da!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen "Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak...




Hazır Beton, Çimento, Agrega ve İnşaat sektörleri Beton  Ankara  2014'te bir araya geliyor. Fuar, 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen "Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak. Bu yıl 6. kez gerçekleştirilecek fuar, inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerini Congresium Ankara'da buluşturacak.


Fuarda inşaat, hazır beton, agrega sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilenecek. Fuar, hazır beton sektörüyle ilgili her kesimin buluştuğu ortak bir platform olacak.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılımcılar son teknoloji ürünlerini ziyaretçilere sunacak. Fuarda hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanı sıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. Fuar, ekonominin lokomotifi inşaat ve onun en temel kolu hazır beton ile ilgili sektörlerden birçok firmayı aynı çatı altında buluşturacak.


Önceki yıllarda olduğu gibi Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu'dan çok sayıda profesyonel katılımcının ziyaret ettiği fuar, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından destekleniyor.


 


Toki Haber


Geri Dön