28 / 03 / 2024

Ankara'da yeni projelerin adresi İncek oldu!

Ankara'da yeni projelerin adresi İncek oldu!

İncek, yeni projelerin adresi haline dönüştü. Hem gayrimenkul yatırımcılarını çeken, hem de nitelikli konut ihtiyacı olanların beklentilerine cevap veren bu semti mesken tutan şirketler arasında Sinpaş başı çekiyor.




Son yıllarda özel inşaat firmalarının ilgisini çekmeye başlayan Ankara'nın bir çok semtinde şantiyeler kuruluyor, projeler üretiliyor. Başkentin yeni yaşam merkezlerinden İncek de, yeni projelerin adresi haline dönüştü. Hem gayrimenkul yatırımcılarını çeken, hem de nitelikli konut ihtiyacı olanların beklentilerine cevap veren bu semti mesken tutan şirketler arasında Sinpaş başı çekiyor. 

Akfen inşaat, istanbul'da Levent'te hayata geçirdiği Loft projesinin bir benzerini  Ankara  İncek'te inşa ediyor. Projedeki 1.135 konutun yarısının kısa sürede talep bulması bölgedeki nitelikli konut ihtiyacının ne denli fazla olduğunu ortaya koydu. Metrekaresi 3.400 lira düzeyinde olan daireler 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı tip ve büyüklüklerde projelendirildi. 

Ankaralılara yeni bir ev, yeni bir yaşam konseptiyle Mogan Gölü manzarası eşliğinde lanse edilen Nata incek projesinde de, Ankara'nın mavi bir yüzünün olduğu vurgusu yapılıyor. Proje 20'şer katlı 4 bloktan oluşuyor. Projede her daire için ayrılan ikişer araçlık otopark Nata incek sakinlerine büyük bir rahatlık sağlıyor. 

Diğer yandan; ONS İnşaat'ın hayata geçirdiği ONS İncek konutları sakinleri için özel tasarlanmış dairelerinin yanı sıra mini çarşısı, geniş sosyal tesisleri, havuzu, spor ve SPA merkezleriyle bölgedeki yerini alıyor. 41 ile 43'er katlı üç kulede, 992 konuttan oluşan projede 558 adet 141, 416 adet 2+1,10 adet 2+1 dubleks, 8 adet 3+1 dubleks tipi daire yer alıyor. 

Ankara'nın rekreasyon bölgeleri olan Mogan ve Eymir Göllerine hakim konumda yükselen Uptovvn; 36 katlı kulesi ve yatay bloğunda yer alan farklı tipte daireleri ile yatırımcılarını bekliyor. 1+1 loft dairelerden özel teraslı dublekslerin yer aldığı projede her daire için 3 adet kapalı otopark alanı veriliyor. 


ANKARA'NIN GURURU İNCEK LİFE 

Sinpaş GYO tarafından geliştirilen projede 548 adet konut yer alıyor. Daire seçenekleri ise 1+1 ile 4.5+1 arasında değişiyor. 146 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen İncek Life'de en dikkat çekici yönü geniş peyzaj alanlarına sahip olması. Ramazan Bayramı'ndan sonra anahtar teslimlerinin başlayacağı projede fiyatlar 642 bin liradan başlıyor. 

Sinpaş GYO'nun Ankara'da lanse ettiği incek Blue projesi de incek Life gibi yatırımcılardan büyük ilgi gördü. 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşan İncek Blue 2016 baharında teslim edilecek. 

Fırat ve Dema inşaat imzasıyla hayata geçen İncek Prestij'de 16 blokta 765 konut yer alıyor. Zengin bitki örtüsünün yer alacağı projenin teslim tarihi ise 2016. 

Elit Yapı imzasıyla Beytepe mevkiinde 17 katlı 35 daireli butik proje olarak hayat bulan akıllı konut konseptindeki Elit Royal Residence da, sakinlerine otel konforunda hizmetler vaat ediyor. 



Yeni Akit


Geri Dön