29 / 03 / 2024

Antalya Comfort Palace'da son daireler sahiplerini bekliyor!

Antalya Comfort Palace'da son daireler sahiplerini bekliyor!

Antalya’nın köklü şirketi Samut A.Ş. tarafından kente kazandırılan ve gerçek saraylar olarak nitelendirilen Comfort Palace ve Comfort Palace Gold’taki son ultra lüks daireler yeni sahiplerini bekliyor.



Samut A.Ş.’nin Konyaaltı Konaklar bölgesindeki iki büyük projesi olan ve görenleri büyüleyen Comfort Palace ve Comfort Palace Gold’taki konutlar %95’lik oranda sahipleriyle buluştu. Tamamı seçkin isimlerden oluşan konut sahipleri aylardır yaşadıkları yeni yaşam alanlarında hayal ettikleri yaşam ile buluştu. Eşsiz tasarımı ve ultra lüks konforuyla büyük ilgi gören saray niteliğindeki konutların kalan kısmı ise son sahiplerini bekliyor. İki büyük projedeki konutlar 180 ve 400 metrekare kapasitesinde değişiyor. 3+1, 4+1, 7+1 ve 8+1 odalı ultra lüks konutlar arasında hayalleri süsleyen bahçe katları da yer alıyor. Comfort Palace ve Comfort Palace Gold Projeleri sunduğu imkânlar ile 5 yıldızlı bir otel niteliği taşıyor. 


Hayata geçirdiği lüks konutlarıyla Antalya’nın da modern yapısının oluşumuna öncülük eden Samut A.Ş., inanılmaz imkân ve hizmetlerin sunulduğu iki proje ile sizleri düşler sahnesine davet ediyor. Konyaaltı, Konaklar bölgesinde her biri 5 Blok ve 40 ultra lüks daireden oluşan Comfort Palace ve Comfort Palace Gold projeleri sizlere sunduğu inanılmaz imkânların yanı sıra alışveriş merkezleri, semt spor sahaları, toplu taşıma araçları, okullar ve bankalara yürüme mesafesi yakınlığında bulunuyor. 


Samut A.Ş. ultra lüks konutların yanı sıra daha fazla yaşam alanlarını içerisinde barındıran projelerde kapalı otopark, eğlence alanı, oyun sahası, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolu, 400 m2 açık havuz, çocuk havuzu gibi düşlediğiniz konseptleri bir araya getirdi. Bunların yanı sıra sağlıklı yaşama da önem veren Samut Yatırım her iki projesinde de sauna, fitness ve buhar odası gibi sağlıklı yaşam alanlarını sizlere sundu. 


İki projenin tamamında da dünyaca ünlü markaların birinci sınıf kalitedeki malzemelerini kullanan Samut A.Ş., uzman mimari kadrosuyla sizleri gerçek saray yaşamına kavuşturuyor. Dairelerin modern imarı adeta parmak ısırtıyor. Akıllı, otomasyon sisteme sahip, parmak iziyle açılan daireler görenleri kendine hayran bırakıyor. Her dairede ve her odada birinci sınıf klimalar, televizyon ve telefon sistemi bulunuyor. 24 saat özel güvenlik, binalar arası dahili telefon, evlerde ve ortak yaşam alanlarında kablosuz internet ağı, sürekli teknik servis gibi birçok 5. yıldızlı otel hizmeti sunulan projelerde oda ve banyo, wc, mutfak dizaynı da rahatınıza uygun bir şekilde tasarlandı. Samut Yatırım’ın çığır açan projelerinde her dairede bir sauna bulunuyor. Birinci sınıf markalardan tercih edilen ankastre, jakuzi, duşa kabin armatür, klima, seramik, duvar kağıdı ve özel mutfak dizaynı ile eşsiz bir yaşam Samut A.Ş. aracılığıyla sizleri bekliyor.  


Comfort Palace ve Comfort Palace Gold projelerinde tamamı seçkin isimler konut sahibi oldu.



Geri Dön