28 / 03 / 2024

Antmare'da Alaçatı Uçurtma Festivali 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek!

Antmare'da Alaçatı Uçurtma Festivali 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek!

Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare, 17- 19 Mayıs tarihlerinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Alaçatı Uçurtma Festivali”nde size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…





Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare, 17-19 Mayıs tarihlerinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Alaçatı Uçurtma Festivali”nde size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…


Güneşin kendini göstermesiyle şehrin kalabalığından yazlık mekanların huzurlu atmosferine kaçış başlıyor. Tarihi taş evleri ve dünyanın rüzgar sörfüne en elverişli plajlarıyla ünlü olan Alaçatı’da bulunan Antmare, Uçurtma Festivali’ne katılmaya gelip, 19 Mayıs’ı da tatillerine ekleyerek üç günlük bir kaçamak yapmak isteyenleri ağırlıyor.


Ant Yapı’nın 2011 tarihinde popüler tatil mekanlarından Alaçatı’da hizmete açtığı 35 odalı Antmare; Ege Denizi’ne sıfır konumu, muhteşem manzarası ve kişiye özel hizmet anlayışıyla huzuru yakalayabileceğiniz bir tatil imkanı sunuyor.


Güney Fransa’da St. Tropez yakınlarında bulunan Grimaud Köyü’ne özgü yöresel mimariden esinlenilerek inşa edilen otelin, tüm tasarımı doğal ahşap, lamine parke, taş ve mermerden oluşuyor. Her biri özenle tasarlanmış 35 odasıyla bir Alaçatı harikası olan Antmare'de deluxe ve loft suite odaların tümü deniz manzaralı. Otel içinde aynı zamanda hizmet veren lezzet dolu bir restoran, tam donanımlı fitness merkezi, kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, jakuzi keyfi ve spa merkezi bulunuyor.


Antmare Butik Otel,  İzmir  Adnan Menderes Havaalanına 94 km, İzmir şehir merkezine 80 km, Alaçatı şehir merkezine ise 3 km uzaklıkta.



Geri Dön