28 / 03 / 2024

Arma Residence, hemen teslim dairelerde 60 ay sıfır faiz!

Arma Residence, hemen teslim dairelerde 60 ay sıfır faiz!

Rakamlarla Arma Recidence: 14 bin metrekare arsa, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip. 3 bin metrekarelik taban alanı üzerine inşa ediliyor. 11 bin metrekarelik alanı yeşil alan olarak bırakılmış durumda...




Okkalar İnşaat,  İstanbul  Kurtköy'de inşa ettiği Arma Recidence'ta hemen teslim son daireler için kampanya yapıyor. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanyada, hemen teslim daireler için, banka kredisi kullanımında 60 ay sıfır faiz, Okkalar ödeme modelinde ise 30 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları 177 bin 600 liradan başlıyor. Satın alıp kiralama yapmak isteyenlere ücretsiz kiralama desteği sağlanırken, kampanya süresince peşin alımlarda özel indirimler de uygulanıyor. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, "Hem ekonomik, hem hemen teslim, hem kredi kullanımında 60 ay sıfır faiz imkanı sunduğumuz kampanyayla şimdi bir rezidans sahibi olmak çok daha kolay. Ayrıca, kredi kullanmak istemeyenler için ek olarak, kendi ödeme modelimizi de hazırladık. Okkalar ödeme modeline göre, banka kredisi kullanmak istemeyenlere 30 ay sıfır faizli ödeme imkanı da sağlıyoruz. Hemen satın alıp oturmak veya kiraya vermek isteyen yatırımcılar için oldukça cazip bir fırsat" dedi. 


YAŞAM BU AY BAŞLIYOR 


Büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 daire ve 20 ticari birimin bulunduğu Arma'da yaşam bu ay başlıyor. İstanbul'un yükselen yıldız olarak tanımlanan bölgelerinden Kurtköy'ün tam merkezinde bulunan Arma Residence, çevresinde yer alan büyük çaplı projelerin de odak noktasında. 


Site içinde her şey var


Kurtköy bölgesinin işlek caddesinde bulunan proje, site dışına çıkmadan bütün sosyal ihtiyaçların giderilebileceği bir konseptte hazırlandı. Büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 bağımsız birimden oluşan projede, toplantı odaları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri yer alıyor. 


Rakamlarla Arma Recidence: 14 bin metrekare arsa, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip. 3 bin metrekarelik taban alanı üzerine inşa ediliyor. 11 bin metrekarelik alanı yeşil alan olarak bırakılmış durumda. 


Takvim 


Geri Dön