19 / 04 / 2024

Ataşehir Bulvar 216 gurme merkezi olmayı hedefliyor!

Ataşehir Bulvar 216 gurme merkezi olmayı hedefliyor!

Nüfusunun yarısı ayda en az 5 bin TL kazanan Ataşehir'e gurme merkezi geliyor. Özak GYO, eylül ayında açılacak Bulvar 216 projesiyle bölgedeki 8 bin beyaz yakalı ve Ataşehirli bekarları hedefliyor...




Nüfusunun yarısı ayda en az 5 bin TL kazanan Ataşehir'e gurme merkezi geliyor. Özak GYO, eylül ayında açılacak Bulvar 216 projesiyle bölgedeki 8 bin beyaz yakalı ve Ataşehirli bekarları hedefliyor.


Özak GYO’nun, İstanbul Anadolu yakasında inşaatı süren finans merkezine komşu projesi Bulvar 216, bölge için bir 'gurme merkezi' olmayı hedefliyor. Eylül ayında yaşamın başlayacağı projenin yeme içme sektörü temsilcilerine özel galası dün D.Ream Grup,  Wagamama, Simit Dünyası, Big Chefs, Divan, KFC,  Lavazza, Hayal Kahvesi, MC.Donalds, Pelit, Özgür Şef, Midpoint gibi markaların temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.


FUTBOL SAHALIK YER AYRILDI


Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, projeyi hayata geçirmeden önce yaptıkları araştırmada Ataşehir’in en büyük eksiğinin yeme içme mekanları olduğunu gördüklerini söyledi. Bu nedenle Bulvar 216’da yiyecek içecek bölümüne geniş bir yer ayırdıklarını ifade eden Akbalık, toplam 11 bin metrekarelik alana sahip olan Bulvar 216’da yiyecek içecek sektörüne 5 bin metrekare yer ayırdıklarını kaydetti. 


YARISI 5 BİN TL KAZANIYOR


Son dönemdeki yatırımlarla hızla gelişen Ataşehir'in yiyecek içecek sektörü için ciddi fırsatlar barındırdığına işaret eden Bulvar 216 Yiyecek İçecek Danışmanı ve aynı zamanda gastronomi ustası Osman Serim, nüfusunun tamamı A ve B gelir grubunda olan Ataşehir sakinlerinin neredeyse yüzde 50’sinin aylık gelirininin 5 bin TL ve üzerinde olduğunu söyledi.


PAKET SERVİSTE ZİRVEDE


Finans merkezinin faaliyete geçmesi ile Ataşehir’in yaklaşık 15 bin beyaz yakalıya ev sahipliği yapacağını kaydeden Serim, “Bölgede bekar ve yeni evli çiftlerin sayısı çok fazla. Ataşehir’in yaklaşık yüzde 80’i 18 – 40 yaş arasında, kadınların yüzde 72’si çalışıyor. Ataşehir Türkiye’de paket servis rakamları en yüksek bölge” diye konuştu. 



Akşam


Geri Dön