29 / 03 / 2024

Ataşehir Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 2. oturumu 5 Eylül'de!

Ataşehir Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 2. oturumu 5 Eylül'de!

Ataşehir Finans Merkezinde BDDK ya ait parsel gelir paylaşımı modeli ile 30 Haziran tarihinde 1.oturumu yapılacakken idarenin tasarrufunda 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmiş olup, firmalar 5 Eylül 2014 tarihinde 2.oturuma davet edilmişlerdir.



Ataşehir Finans Merkezinde BDDK ya ait parsel gelir paylaşımı modeli ile 30 Haziran tarihinde 1.oturumu yapılacakken idarenin tasarrufunda 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmiş olup , katılım gösteren firmalar 5 Eylül 2014 tarihinde 2.oturuma davet edilmişlerdir .


Ataşehir finans merkezinin en merkezi yerinde konumlanacak BDDK binası için İstanbul firmalaro arasında başında halihazirda ITO başkanı olacak da görev yapmakta olan İbrahim Çaglar 'a ait Kuruluş İnsaat' in pilot ortağı oluğugirişim teklif sunmuştur .Diğer katılımcı YDA firması Ankara'da yerlesik taahhut isleri yapan bir firmadır .

Katıımciların teklifleri 1.oturumda ;Kurulus-Simfer ortakligi : 400milTL hasilat , 5% idare payi oranı , 20mil.TL Idare payı ,YDA : 450mil.TL hasilat , 15% Idare payı oranı , 75milyon TL idare payı olarak sunulmuştur .


Geri Dön