26 / 04 / 2024

Ataşehir Head Ofis nerede?

Ataşehir Head Ofis nerede?

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Ataşehir Head Ofis nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 13 ve 23 katlı 2 blok halinde inşa edilen Ataşehir Head Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor



Head Ofis projesi  Setra Group  imzası ile inşa ediliyor. Ataşehir Head Ofis nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarını anlatalım.


Head Ofis Ataşehir projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede bloklar 13 ve 23 katlı olarak tasarlandı. Head Ofis'te toplam 30 adet ofis bulunuyor. 


Head Ofis Ataşehir satış fiyatları metrekare birim bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olma imkanı bulunuyor.


Head Ofis'te ofislerin alanları 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. Projenin her katında kat bahçeleri, kapalı otopark, açık misafir otoparkları gibi imkanlar yer alıyor.


Ataşehir Head Ofis nerede?

Ataşehir Head Ofis projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de kaymakamlığın hemen karşısında yükseliyor.


Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim?

Head Ofis projesinde teslimlerin 1.blokta 2014 yılı Haziran ayı sonu 2.blokta ise 2015 yılının Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


Ataşehir Head Ofis adres bilgileri(satış ofisi): Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul


Ataşehir Head Ofis nerede?


Ataşehir Head Ofis nerede?


Ataşehir Head Ofis telefon numarası: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön