16 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy, lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Avlu Kurtköy, lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Kazanç sağlayacak bölgelerde proje geliştirmeleriyle dikkat çeken Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı, sektöre sunduğu butik projelere Avlu Kurtköy ile devam ediyor. Avlu Kurtköy lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunuluyor...



Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı, Avlu Kurtköy projesiyle Kurtköy’de sezonu açıyor!


Avlu Kurtköy, lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

 

Gayrimenkul yatırımcılarına kazanç sağlayacak bölgelerde proje geliştirmeleriyle dikkat çeken Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, sektöre sunduğu butik projelere Avlu Kurtköy ile devam ediyor. Ortaklık, Ekim ayında lansmanını yapacağı Avlu Kurtköy projesi için Eylül ayı boyunca avantajlı fiyat ve ödeme koşulu sunuyor.

 

Kurtköy’ün cazibe merkezi olarak adlandırılan Bakü Caddesi’nde yükselen proje,  139 konut ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Ön satış döneminde yüzde 15’lik kısmı satılan Avlu Kurtköy’de fiyatlar 189 bin TL’den başlıyor. Lansman dönemi öncesi yapılan kampanya kapsamında ekim ayına kadar şirket bünyesinde sıfır faizle 30 aya varan vade seçenekleri uygulanacak. Bölgenin en cazip fiyat ve ödeme avantajını sunan proje, kısa vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlayacak.

 

Mimar Aykut Akın imzalı proje, 19 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.  


Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.erguvaninsaat.com


Geri Dön