29 / 03 / 2024

Avlu Kurtköy projesi için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak!

Avlu Kurtköy projesi için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. Avlu Kurtköy için eylüle kadar ön talep toplanacak



Ağırlıklı olarak Kurtköy'de butik konut projeleri yapan Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı Kurtköy'ün imajını değiştirmek için harekete geçti. Bölgede iş yapan mütteahhitlerle görüşen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emfe Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Kurtköy'ü daha iyi tanıtmak için videolar hazırladıklarını, bölgede son dönemlerde önemli projeler yapıldığını söyledi. Maraşlı ve Demirbaş düzenledikleri basın toplantısında yeni dönemdeki projeleri hakkında da bilgi verdi. 


136 konuttan oluşan WBahçe, 206 konut, 5 ticari birimden oluşan Roof Kurtköy ve 100 konut, 9 ticari birimden oluşan Loft Dragos projelerini hayata geçiren ortaklık, şimdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. 138 konuttan oluşacak proje için 45 milyon TL yatırım yapılacak. Avlu Kurtköy için eylüle kadar ön talep toplanacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2 bin 650 TL olacak. 


Butik projelerde uzmanlaşmak İsteyen Erguvan&Demirbaş ortaklığı Ataşehir'de ticari bir proje yapmayı planlarken ve izmir'de de fırsatlara bakacak. 


Roof Kurtköy'de projesini 2015 sonunda teslim etmeyi planlayan ortaklık, Dragos'ta inşaatı devam eden Loft Dragos da Mayıs 2016'da teslim edilecek projede fiyatların 300 bin TL'den başlıyor. 


Cumhuriyet 


Geri Dön