19 / 04 / 2024

Axis İstanbul nerede?

Axis İstanbul nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Axis İstanbul nerede?: İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı' da yükselen Axis İstanbul projesinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor...




Sur Yapı tarafından yaşama geçirilen  Axis İstanbul  projesi alışveriş merkezi ve ofislerden meydana geliyor. Axis İstanbul AVM ve ofis projesinde 195 A plus lüks ofis ve  60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Axis İstanbul nerede?


İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da yükselen Axis İstanbul projesi Haliç ve şehir manzaralı A plus ofislerden oluşuyor. Ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Metrobüse sadece 600 metre uzaklıkta konumlanan Axis İstanbul projesi'nden Atatürk Hava Limanı, Taksim – Mecidiyeköy - Levent, Aksaray – Yenikapı – Sultanahmet – Sirkeci, Üsküdar – Kadıköy – Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına kolayca ulaşmak mümkün.  


Haliç ve şehir manzaralı A plus lüks ofislerde, geniş resepsiyon alanı, concierge ve vale hizmetlerinin yanı sıra toplantı odaları, print center, teknoloji odaları, arşiv odaları, kargo posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, çok amaçlı salonları ile modern çalışma hayatının tüm gereksinimlerini bir arada sunuluyor. Axis İstanbul projesinde mağazalar, spor merkezi, çocuk oyun alanları, sinema salonları, kat bahçeleri, restoran ve kafeler bulunuyor. 


Axis İstanbul projesinde 73 ile 210 metrekare arasında değişen ofisler yer alıyor. Ayrıca  2 bin 400 ile 10 bin metre kare büyüklüğüne kadar alan birleştirme opsiyonu da kurumsal müşteriler için mümkün. İnşaat çalışmalarının başladığı Axis İstanbul projesinin 2016 yılının ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor.


Axis İstanbul ödeme planı!


Axis İstanbul’da A plus ofisler lansmana özel yüzde 10 indirim ve sabit kur avantajları ile satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade farksız ödeme seçeneği ile birlikte  yüzde 25 peşin kalanı 72 aya kadar firma bünyesinde 0,84 vade farkı ile taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek  yüzde 5 indirim avantajı da bulunuyor.


Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön