29 / 03 / 2024

Axis İstanbul'da 72 ay taksit ve yüzde 10 indirim!

Axis İstanbul'da 72 ay taksit ve yüzde 10 indirim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Suryapı ve Hayat Holding tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi, İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da hayata geçiriliyor. Axis İstanbul'da 72 ay taksit ve yüzde 10 indirim seçenekleri bulunuyor.



İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da hayata geçirilen  Axis İstanbul  projesinin ödeme planı kapsamında 72 ay taksit ve lansman fiyatları nedeniyle yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Axis İstanbul projesi konumu itibariyle, merkez yerlere yakın. Projenin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde Demirkapı Metro İstasyonu bulunuyor.Axis İstanbul projesine ulaşım için Aksaray-Kirazlı metrosundan yararlanmak mümkün.


Axis İstanbul da 72 ay taksit ve yüzde 10 indirim! 



Ofis büyüklüklerinin 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği Axis İstanbul'da ofislerin hepsi Haliç ve şehir merkezlerine bakıyor.


Axis İstanbul'da yeni nesil sessiz çalışma odaları, arşiv odaları, teknoloji odaları, kargo posta dağıtım odası, print center ve çok amaçlı odalar bulunuyor.


Axis İstanbul'un sosyal olanakları arasında, çocuk oyun alanları, sinema salonları, kat bahçeleri, spor merkezi, restoran ve kafeler yer alıyor. 


Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr

Başak KANIK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön