29 / 03 / 2024

Ayşe Evcin kimdir?

Ayşe Evcin kimdir?

2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin kurucu ortakları arasında yerini alan Ayşe Evcin kimdir? Ayşe Evcin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayşe Evcin..



Ayşe Evcin kimdir?

Ayşe Evcin, 1974 yılında Yalova’da doğmuştur. 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri bölümünü bitirdikten sonra 2 sene farklı kuruluşlarda ‘arazi toplulaştırması’, ‘imar düzenlemeleri’ ve ‘altyapı haritalarının hazırlanması’ işlerinde çalışmış ve 1998 yılında Turyap Servis A.Ş. nde gayrimenkul değerlemesi kariyerine başlamıştır. 


Daha sonraları ticari unvanı Turyap Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak değişen bu firmada 2008 tarihinde kadar değerleme uzmanlığı/sorumlu değerleme uzmanlığı, şirket içinde iş geliştirme, müşteri sağlama ve müşteri memnuniyeti ile ilgili çalışmalar yürütülmesi, hazırlanan ekspertiz raporlarının kontrolü, muhtelif çalışmalarda (Tariş, Telekom, TMSF vb.) gayrimenkul değerlemesi, çözüm önerileri üretilmesi çalışmalarında proje yöneticiliği, şirket bünyesinde yeni alınan elemanlar için değerleme uzmanlığı eğitimi verilmesi, şirket içi ve şirket dışı mesleki yayınlarda editörlük ve içerik yöneticiliği görevlerinde çalışmıştır. 


Bunun yanı sıra Değerleme Uzmanları Derneği, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde taşınmaz mal değerlemesi üzerine ders ve seminerler verilmesi, Değerleme Uzmanları Derneği’nde yönetim kurulu üyeliği, Harita Mühendisleri Odasında ‘Taşınmaz Mal Değerlemesi’ komisyon üyeliği alanlarında da çalışmış olup 2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin kurucu ortakları arasında yerini almıştır.


Evcin, halen Değerleme Uzmanları Derneği (DUD) ve Lisanslı Değerleme Uzmanları Birliği Derneği (LİDEBİR) ‘nde yönetim kurulu üyeliği görevine de devam etmektedir.





Geri Dön