28 / 03 / 2024

Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi!

Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi!

Firma: Azim Gayrimenkul Yatırım

Proje: Azimvera

Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projede ön satış süreci başladı..



İçerisinde toplam 97 adet daire bulunan  Azimvera  Sultanbeyli fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


11 ve 12 katlı 2 blok halinde komumlanan Sultanbeyli Azimvera'da yer alan dairelerin alanları 114 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiyor. Projede ön satışlar başladı.


Konutların teslimlerine 22 ay sonra başlanması planlanan Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi!


Dairelerin; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Azim Vera projesi, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde inşa ediliyor. 


Azim Gayrimenkul Yatırım projesi olarak yükselen Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sultanbeyli Azim Vera satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 592 25 04

Web: www.azimgayrimenkulyatirim.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön