29 / 03 / 2024

Aziz Torun kimdir?

Aziz Torun kimdir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin şu anki başkanı olan Aziz Torun kimdir? Torunlar GYO’nun kurucusu Aziz Torun'un eğitim ve iş hayatı ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz...



Aziz Torun kimdir?

Aziz Torun, 1950 yılı Erzincan Kemah İlçesi doğumlu. Torunlar GYO’nun kurucusu ve ve Torunlar Gıda A.Ş’nin de kurucu ortağı olan Aziz Torun 1975 yılı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu.


Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği’nde (AMPD) uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği ve AVM’lerden Sorumlu Grup Başkanlığı görevlerini yürüten Aziz Torun 1976 - 1982 yılları arasında Çalışma ve 

Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişliği yaptı.


Aynı zamanda TÜSİAD ve AYD Danışma Kurulu üyesi, GYODER’in başkanı olan Aziz Torun, 1982 yılında iş müfettişliği görevinden ayrıldı.


Kurucusu olduğu Torunlar GYO’nun aktif olarak faaliyet gösterdiği gayrimenkul ve perakende sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere sektör derneklerinde de görev alan Aziz Torun, 2013 yılının Ocak ayında gerçekleşen 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda 2013 – 2014 dönemi GYODER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.


Evli ve iki çocuk sahibi olan Aziz Torun ayrıca Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği’nde (AMPD) uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği ve AVM’lerden Sorumlu Grup Başkanlığı görevlerini yürüten Aziz Torun aynı zamanda TÜSİAD ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Danışma Kurulu üyesi.



Aziz Torun: Ticari alanlarda rezidans yasağını desteklemiyoruz!
Torunlar GYO, 50 milyon TL temettü dağıtacak!
Aziz Torun: Paranın güvenli liman arayışının adresi Türkiye'dir!



Aziz Torun: Yalıda oturmaya layığım!



Geri Dön