26 / 04 / 2024

Bakırköy Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi'nin imar durumu değişti!

Bakırköy Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi'nin imar durumu değişti!

Bakırköy'deki Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi'nin bulunduğu alanın parsel fonksiyonu, "Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı" olarak düzenlendi. Bakırköy Belediyesi, AVM ve hastanenin bulunduğu parselin imar planını Cuma günü askıya çıkaracak. İşte detaylar.



Bakırköy Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi nin imar durumu değişti!


Bakırköy Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Acıbadem Hastanesi'nin yer aldığı 15 pafta, 74 ada, 67 sayılı parselin imar plan fonksiyonu "Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı" olarak düzenlendi. Bakırköy Belediyesi, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nı 22 Ağustos 2014 Cuma günü askıya çıkaracak... 


Bakırköy Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi nin imar durumu değişti!


Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde İstanbul Caddesi'nin devamındaki Fişekhane Caddesi ve Halit Ziya Uşaklıgil Caddelerinin kesiştiği alanda 13 bin 172.638 metrekare üzerinde yer alıyor...


Bakırköy Belediyesi'nin imar kayıtlarında bu parsele ait "plan fonksiyon verisi bulunmadığı" belirtiliyordu.


Bakırköy Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi nin imar durumu değişti!


Bakırköy Belediye Başkanlığı, AVM ve hastanenin bulunduğu Bakırköy İlçesi , Zeytinlik Mahallesi, 15 pafta, 74 ada, 67 sayılı parselin “Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı” olarak düzenlendiği 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nın Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Plan İnceleme ve Değerlendirme Kurulu’nun 27 Mayıs 2014 tarih ve 182/01 sayılı kararı ile uygun görülüp ve 2364 sayılı Turizmi Teşvik Kanununun 7. Maddesi uyarınca onaylandığını açıkladı.


İmar planı askıya çıkarılacak!


Bakırköy Belediyesi, 15 pafta, 74 ada, 67 sayılı parselin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nı “Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelik” in 15. Maddesine istinaden Belediye Başkanlığı'nın 2'inci  kat koridorunda  22 Ağustos 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkaracak.


Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi'nin bulunduğu parselin "Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı" ilan edildiği Uygulama İmar Planı, 22 Eylül 2014 tarihine kadar bir (1) ay süre ile askıda kalacak.


Bakırköy Belediyesi'nin 15 pafta, 74 ada, 67 sayılı parselin imar planı duyurusunu indirmek için tıklayın!


Geri Dön