19 / 04 / 2024

Batışehir Loca satılık!

Batışehir Loca satılık!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir Loca

Batışehir Loca satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 233 bin TL'den başlıyor..



Arsa alanı toplam 16 bin 500 metrekare olarak belirlenen Batışehir Loca satılık daireler hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Firma bünyesinde taksitlendirme imkanı sağlanan Bağcılar Batı Şehir projesi, Ege Yapı Group tarafından yaşama geçiriliyor. Projede yer alan konutlar 39,36 metrekare ile 178,40 metrekare arasında alanlara sahip. 


521 adet daireden meydana gelen Batışehir Loca satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi.


Batışehir Loca satılık!


Dairelerin satış sürecine devam edilen  Batışehir Loca  Residence'ta; fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Konutların 30 ay sonra teslim edilmesi planlanan Batışehir Loca satılık daire fiyatları 233 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da konumlanıyor. 


Batışehir Loca Residence satış ofisi

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön