29 / 03 / 2024

Baumit'den renovasyon hizmet paketi!

Baumit'den renovasyon hizmet paketi!

Avrupa’ da 300 milyon metrekareden fazla ısı yalıtımı yapan Baumit, hazırladığı Renovasyon Hizmet Paketi ile yalıtım yaptırmayı düşünenleri Baumit kalitesi ve garantisi ile tanıştırmayı hedefliyor.



Avrupa’da 300 milyon metrekareden fazla ısı yalıtımı yapan Baumit, mevcut binalarına ısı yalıtımı yaptırmayı planlayanlar için özel bir paket hazırladı: Renovasyon Hizmet Paketi.

 

Evlerin dengeli sıcaklık seviyelerini sağlamak; minimum enerji maliyeti ile soğuk mevsimlerde ısınma maliyetlerini düşürmek ve sıcak mevsimlerde de klima ihtiyacını azaltarak çift yönlü tasarruf elde etmek ısı yalıtımının en önemli avantajlarındandır. Yapılacak doğru ısı yalıtımı ile %50 enerji tasarrufunun yanı sıra binaların değeri artar ve ömrü uzar.

Baumit, Renovasyon Hizmet Paketi ile kalitesi ve uzmanlığının yanı sıra güvencesini de kullanıcılarına sunuyor. Renovasyon Hizmet Paketi’nde sistem olarak Baumit Pro Isı Yalıtım Sistemi bulunuyor. Baumit’in apartman veya büyük ölçekli projeler için en uygun çözüm olarak sunduğu Pro Sistem, Avrupa Teknik Onaylarına uygun olarak ETAG 004  tüm kriterlerini yerine getiren test edilmiş ve belgelendirilmiş ısı yalıtım sistemidir. Bu belge ile ısı yalıtım sistem performansının en üst seviyede olduğu garanti altına alınıyor.

Pakette ayrıca Süpervizör Hizmeti, Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası, projelerin içeriğine bağlı olarak Termal Kamera ve Enerji Kimlik Belgesi hizmetleri de sunuluyor.

Süpervizör Hizmeti: ısı yalıtımında doğru ürün seçimi kadar doğru uygulama da çok önemlidir. Baumit bünyesinde bulunan süpervizörler şantiye alanlarında uygulama esnasında teknik destek ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Uygulamanın her aşamasında süpervizörler, yapılan çalışmaları denetleyip raporlayarak ürün uygulamalarının olması gerektiği gibi yürümesini sağlıyor. Baumit süpervizörü tarafından kontrol edilen ve onaylanan uygulama ile sistem garantisi veriliyor.

Uygulama Sigortası, sistem uygulaması boyunca (en fazla 6 ay) meydana gelebilecek ve 3 şahıslara verilebilecek maddi zararları kapsıyor.

Bakım Sigortası, çalışma bittikten sonra 2 yıl boyunca uygulama hatalarına karşı koruma kapsamında sunuluyor.

Eşya Hırsızlık Sigortası, sistemi alan ve uygulamasını yaptıran herkesi uygulama süresince koruyor.

Projelerin içeriğine bağlı olarak sunulan Termal Kamera hizmeti binanın ısı kayıplarını ekran üzerinden izlenerek hazırlıkların yapılmasını sağlıyor. Baumit, zorunlu olarak 2017 yılına kadar tamamlanması gereken Enerji Kimlik Belgesi’nin alınması için de yardımcı oluyor.

Baumit Renovasyon Hizmet Paketi ile yapılacak ısı yalıtımı için 15 YIL sistem garantisi sunuyor.



Geri Dön