20 / 04 / 2024

Bemas Çelik Beşikdüzü OSB'de 3.fabrikasını kuracak!

Bemas Çelik Beşikdüzü OSB'de 3.fabrikasını kuracak!

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde üçüncü fabrikayı kurmak için kolları sıvayan Bemas Çelik Yapı Konteynır Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kitapçı, yatırımcıları teşvik ayağa kaldırdığını söyledi



Beşikdüzü OSB'de üçüncü fabrikayı kurmak için kolları sıvayan Bemas Çelik Yapı Konteynır Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Kitapçı, yatırımcıları teşvik ayağa kaldırdığını söyledi Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde üçüncü fabrikayı kurmak için kollan sıvayan Bemas Çelik Yapı Konteynır Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kitapçı, yatırımcıları teşvik ayağa kaldırdığını söyledi. 


Kitapçı: "Biz, Bemas Çelik yapı Konteynır Fabrikası olarak 2010 yılında Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde, 15 bin metre kare alan üzerine imalat yapmaktayız. Birinci fabrikamızı Arsin OSB'de, ikinci fabrikamızı Beşikdüzü OSB'de kurduk. 


Üçüncü fabrikamızı yine Beşikdüzü OSB'de kurma çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon'un tekrar 4 yıl daha teşvik kapsamına alınması başta biz yatırımcılar kadar istihdam acısından vatandaşımızı da oldukça mutlu etmiştir. Teşvik adeta bizleri ayağa kaldırdı. Şuanda iki fabrikamızda 150 işçi çalışıyor. Üçüncü fabrikamızı devreye girmesiyle birlikte işçi sayımız 250'ye ulaşacaktır. Amacımız daha çok insanımıza iş imkânı sağlamaktır. Bu konu da biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Biz Trabzon'da doğduk, büyüdük. Buranın insanını çalıştırmak istiyoruz. 


Yatırımımızı da memleketimizde yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu. Bemas konteynırlar hakkında da bilgi veren Kitapçı. Bemas konteynır sağlan», güvenilir, depreme dayanıklı, ısı ve ses yalıtımlı olduğunu da sözlerine ekledi. 


Karadeniz'den Günebakış


Geri Dön