16 / 04 / 2024

Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin temeli 31 Mayıs’ta atılacak!

Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin temeli 31 Mayıs’ta atılacak!

Adıyaman'ın Besni ilçesine gelen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu ve beraberindeki heyet bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu...




Adıyaman’ın Besni ilçesinde Erdemoğlu Holding tarafından yapılacak olan Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin temeli 31 Mayıs’ta atılacak.


Besni ilçesine gelen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu ve beraberindeki heyet bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Besni ziyaretimizde Kaymakam beyi ve göreve yeni seçilen Belediye başkanımızı ziyaret ettik. Ayrıca Besni ‘de yapmayı düşündüğümüz Mimarlık Fakültesi arazisi ve yapımı devam eden fabrika alanını da ziyaret ettik. Yaptığımız istişarelerin ardından fakültenin temel atma töreninin tarihini de belirledik. 31 Mayıs Cuma günü Saat 2’de temel atma töreni yapacağız. Fakültenin Besni’mizin eğitimine ve kültürüne çok büyük katkısı olacağını düşünüyoruz. Babamızın hayali olan fakültemizi en kısa sürede eğitim ve öğretimine başlatacağız” dedi.



Medya 73


Geri Dön