20 / 04 / 2024

Beton Ankara 2014 Fuarı açıldı!

Beton Ankara 2014 Fuarı açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, eski bir inşaat mühendisi olduğunu hatırlatarak, "Mühendislik okurken kullanamadığımız enstrümanları şimdi ilkokula giden çocuklarımız kullanıyor. Bu gelişme inşaat sektörüne de yansıdı...



BETON  Ankara  2014 Fuarı, ATO Congre-sium'da açıldı . Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, eski bir inşaat mühendisi olduğunu hatırlatarak, "Mühendislik okurken kullanamadığımız enstrümanları şimdi ilkokula giden çocuklarımız kullanıyor. Bu gelişme inşaat sektörüne de yansıdı. 


Dünyada 'en' olan bir ülke olduk. Deve dişi gibi ülkeler, şirketler var, kolay desüBenim müteah- hidim bunların arasına girmiş, sivrilmiş ve'en' olmuş önlere geçmiş. Onları - bixılerce kere kutluyorum" ifadelerini kullandı. 


ASO Başkanı  Nurettin Özdebir de hazır beton sektörünün geçen 25 yıl içinde yüzde 550 büyüyerek yaklaşık 100 milyon metreküplük kapasiteye ulaştığım kaydetti. 


Sektördeki ivmenin, yapı stoğunu nitelik, kalite ve sağlamlık açısından çok farklı yerlere getirdiğim belirten Özdebir, "15-20 yıl önce hayal edemeyeceğimiz, ülkemizde görmeye alışık olmadığımız yüksek binaların adeta 1 yü içinde tamamlandığına şahit oluyoruz" dedi. İnşaat, hazır beton, makine, ekipman, hizmet ve donanımların sergilendiği fuar, bugün de ziyaretçilere açık olacak. 


Posta Ankara 


Geri Dön