24 / 04 / 2024

Beyonce, New York'ta ev arıyor!

Beyonce, New York'ta ev arıyor!

Altı yıllık eşi Jay Z'den boşanacağı konuşulan Beyonce, kendisine gizlice ev aramaya başladı. Ünlü şarkıcı, New York'ta 21.5 milyon dolar değerinde bir penthouse daireyi gezdi...



Altı yıllık eşi Jay Z'den boşanacağı konuşulan Beyonce, kendisine gizlice ev aramaya başladı. Ünlü şarkıcı, New York'ta 21.5 milyon dolar değerinde bir penthouse daireyi gezdi.


Çıktıkları dünya turnesinin ardından boşanacakları iddia edilen Beyonce ile Jay Z cephesinde yeni gelişmeler var. Beyonce'nin, geçtiğimiz günlerde tek başına New York'ta ev aradığı ortaya çıktı. En yakınındakilere bile haber vermeyen ünlü şarkıcının, Chelsea semtinde bulunan 21.5 milyon dolarlık bir penthouse'u gezdiği öğrenildi. Beyonce'nin yanında eşinin olmaması, ünlü çiftin ayrılacağı iddialarını kuvvetlendirdi. 


KIZIYLA BİRLİKTE OTURACAK 

New York Post'a konuşan bir kaynak, "Beyonce evi gezerken çok sessizdi, sanki kimseye ev aradığını çaktırmak istemiyordu. Daha önce aldıkları evlere, hep Jay Z ile birlikte bakmışlardı" dedi. 32 yaşındaki şarkıcının, şu andaki evlerine göre nispeten daha küçük olan dairede, 2 yaşındaki kızı Blue Ivy ile birlikte oturacağı konuşuluyor. 



Sabah 


Geri Dön