19 / 04 / 2024

Bilecik'te Alo 181 hattı çok az kullanılıyor!

Bilecik'te Alo 181 hattı çok az kullanılıyor!

Bilecik Çevre ve Şehircilik il Müdürü Murat Akat her türlü bilgi alma ve şikayet için açılmış olan Alo 181 hattının çok az kullanıldığını belirterek, "Vatandaşlarımızın bu hattı kullanmalarını öneriyoruz" diye konuştu.




 Bilecik Çevre ve Şehircilik il Müdürü Murat Akat her türlü bilgi alma ve şikayet için açılmış olan Alo 181 hattının cok az kullanıldığını belirterek, "Vatandaşlarımızın bu hattı kullanmalarını öneriyoruz" diye konuştu. 

Akat, Bilecik'e geldiği günden buyana şehrin en büyük eksikliğinin Alo 181 hattının ve kentsel dönüşüm olduğunu belirtti. Akat, "Müdürlüğümüz bünyesinde 55 kişi çalışmakta olup, girişimlerimiz sonucunda 1 şoför, 1 hizmetli ve 5 güvenlik görevlisi olmak üzere hizmet alımı şeklinde 7 kişi daha istihdam etmiş bulunmaktayız. Her türlü eksiğimiz Bakanlığımız tarafından anında giderilmektedir. Çevre Yönetimi ile ilgili olarak, Nisan ve Mayıs aylarında 6 farklı ilçede toplam 30 adet anaokulu ve ilk öğretim okulunda "temiz çevre bilinci", küçük sanayi sitesi esnafına "atık madeni yağlar", tüm besihane sahiplerine "çevre kirliliği", sağlık kurum ve kuruluşlarına "tıbbi atıklar", Yapı Denetim Mevzuatı" konularında eğitimler düzenledik, düzenlemeye devam edeceğiz" diye ifade etti. 


"ALO 181 HATTININ KULLANIMI YETERSİZ"

 Akat, Bakanlık tarafından her türlü bilgi alma ve şikayet için açılmış olan Alo 181 hattınm çok az kullanılmasından şikayetçi oldukların: ifade etti. Akat, "Vatandaşlarımızdan kurumumuzla ve sorumlu olduğumuz tüm iş ve işlemlerle ilgili her türlü şikayet ve ihbarda bulunabilecekleri ayrıca her türlü bilgiyi yetkili ağızdan öğrenebilecekleri Alo 181 hattını kullanmalarını öneriyoruz" diye konuştu. 


Eskişehir Anadolu




Geri Dön