19 / 04 / 2024

Bizim Evler'in cadde dükkanları satışta: 470 bin TL'ye!

Bizim Evler'in cadde dükkanları satışta: 470 bin TL'ye!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesiyle hayata geçirdiği 160 cadde mağazasını satışa sundu. Mağazaların başlangıç fiyatı ise 470 bin TL olarak belirlendi.




Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesiyle hayata geçirdiği 160 cadde mağazasını satışa sundu.


Ispartakule’nin tam merkezinde konumlanan cadde mağazaları “Bizim Çarşı” markasıyla tanıtıldı.İstanbul’un en hızlı ve planlı gelişen bölgelerinden Ispartakule’nin cadde mağazaları satışa sunuldu. Mağazaların başlangıç fiyatı ise 470 bin TL olarak belirlendi.


Çalışmaları devam eden Metro’nun Ispartakule çıkışında konumlanan 160 cadde mağazası bölgenin en değerli noktasında konumlanıyor.Bizim Çarşı markasıyla lanse edilen mağazalar 45 metrekare ile – 1.000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek Bizim Çarşı hemen bitişiğindeki Metro durağıyla birlikte Ispartakule’nin merkezini oluşturacak.


BİZİM EVLER 6 HIZLA YÜKSELİYOR


2013’ün son çeyreğinde çalışmalarına başlanan Bizim Evler 6’da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 120 bin metrekarelik arsa üzerinde 1.600 dairelik bir proje olarak inşa edilen Bizim Evler 6’nın 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor.


160 adet ticari ünite, sosyal tesisler, okul ve göl kafe’nin de  bulunduğu Bizim Evler 6’da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1’den oluşan geniş daire seçenekleri sunuluyor. Teraslı daireleri ve cadde konseptli alışveriş alanları ile alışıldık şehir hayatına daha keyifli bir alternatif oluşturarak bölgedeki kalite çıtasını hızla yükseltiyor.


BİZİM EVLER 5’TE 6 AY ERKEN TESLİM


İhlas Yapı, Ispartakule’de inşa ettiği Bizim Evler 5 projesini 6 ay erken teslim etti. 10 blokta 710 daireden oluşan Bizim Evler 5 Projesi, okullar açılmadan yerleşme konforu sağlayabilmek için İhlas Yapı tarafından planlanandan daha önce tamamlandı. Şimdiden yüzlerce aile yeni dairelerinde yaşamaya başladı.İhlas Yapı, Bizim Evler markasıyla inşa ettiği konut projelerinden Bizim Evler 5’te, söz verilen tarihten 6 ay önce daireleri teslim etmeye başladı.Bizim Evler 5 Projesi’ni erken teslim etmekten mutluluk duyduklarını belirten İhlas Yapı Genel Müdürü Zeki Celep, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Okul dönemi başlamadan ailelerimizin buradaki yeni hayatlarına tam anlamıyla başlamalarını sağlamak için çalışıyorduk, bunu başardık” dedi. Gerçekleştirdikleri projelerde insanların hayatını kolaylaştırmayı ve huzurlu hissetmelerini sağlamayı temel ilke edindiklerini belirten Zeki Celep; Bizim Evler 5 projesinde alışveriş, spor-eğlence ve eğitim olanaklarını evlerin kapılarına kadar getirerek şehir hayatının yoğunluğundan uzak bir yaşam ortamı oluşturduklarını ifade etti.Araç trafiğinin tamamen yer altına alındığı proje, geniş yeşil alan düzenlemeleriyle huzur ve sakinlik vaat ediyor.


Projeye ait 67.000 metrekarelik alanda 7.400 ağaç, 23.500 süs bitkisi, 32.000 metrekare çim alan ve 3.640 metrekareye yayılan yapay göletler bulunuyor. Kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, basketbol, tenis, futbol ve voleybol sahaları, site sakinlerine geniş spor ve eğlence imkanı sunuyor.Bizim Evler 5 Projesi’nin tamamlanmasından sonra yürütecekleri çalışmalarla ilgili de bilgi veren Zeki Celep: “Bizim Evler 5 projesiyle birlikte Ispartakule’de Bizim Evler markası ile toplam 3.500 konut inşa etmiş olduk. Şu anda, 2013 yılının sonunda yapımına başladığımız  Bizim Evler 6 projemize odaklanmış durumdayız. Ayrıca, yeni projeler için bölgede yeni arsalara bakıyoruz. İstanbul'un Anadolu yakasında da projeler yapmayı hedefliyoruz” dedi.İhlas Yapı Turizm ve Sağlık A.Ş.:1990 yılında İhlas Yuva Evleri'nin inşasıyla inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başladı. İnsanların hayatını kolaylaştıracak ve huzurlu hissetmelerini sağlayacak pek çok projeye imza attı. Şehir hayatının tüm zorluklarından uzakta, alışveriş, sağlık tesisleri, spor-eğlence alanları ve eğitim kurumlan gibi fonksiyonlarla her türlü konforu içeren, hayatı kolaylaştıracak çözümler sundu. Bugüne kadar toplam 2 milyon metrekareye ulaşan inşaat alanı içinde yaklaşık 20 bin konut ve sağlık ile tatili buluşturan çeşitli termal tatil köyleri inşa etti. Başlıca projeleri: İhlas Yuva Sitesi, İhlas Holding Merkez Binası, İhlas Marmara Evleri 1-2-3 , Armutlu Tatil Köyü,  Bizim Evler 1-2-3-4-5.


Telefon: 0212 405 10 00

Web Adresi: www.bizimevler.com.tr




Geri Dön