26 / 04 / 2024

Blancoaxis eviye, özgün tasarımı ile dikkat çekiyor!

Blancoaxis eviye, özgün tasarımı ile dikkat çekiyor!

Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis eviye ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu da kanıtlıyor.




Eviye ve armatürün sektörünün önemli markalarından Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu kanıtlıyor. Blancoaxis, özgün tasarımıyla mutfakları hayal gücünün dokunduğu özel alanlar haline getirerek, konfor ve fonksiyonellik gibi özellikleri de iddialı şekilde bir araya getiriyor.

Eviye kavramını yeniden tanımlayan Blancoaxis II 6 S-IF; kesme tahtası ve multi-fonksiyonel süzgeç gibi pişirmeye yardımcı olan aksesuarları ile dikkat çekici bir kombinasyon oluşturuyor. Buharda pişirme yaparken dolu kapları buharlı pişiricinin üzerine koyup kaldırmak hem zahmetli hem de tezgahınızın ıslanmasına neden oluyor. Bu aşamada Blancoaxis II 6 S-IF’in tasarım özellikleri işinizi kolaylaştırıyor. Blancoaxis 6 S-IF’te yer alan çok fonksiyonlu süzgeç alanı, eviyede ergonomik çalışma alanı yaratmak üzere paralel olarak yerleştirilmiş bulunuyor. Aynı zamanda buharlı pişiricilerin aksesuarlarının bire bir aynısı olan bu bölüm, buharda pişirmenin hazırlık aşamasına başlangıç oluşturuyor. Ana kaseye kancalanmış ve buharlı tencerelerin standardı ile donatılmış olan paslanmaz tepsi ise taşıyıcı görevi görüyor. Esnek tasarımı ile dikkat çeken ve hazırlanan malzemelerin direkt tencereye aktarılmasını sağlayan eviye üzerindeki kesme tahtası da fonksiyonel. Kalitesi, istikrarlı hizmet grafiği, Ar-Ge çalışmaları ile oluşturduğu tasarımlarının yanı sıra ergonometrik üstünlükleri de örnek alınan ve bu konularda ödüllerde kazanan Blanco, bu sistem ile mutfaklarda dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik tasarımı sayesinde uzun ömürlü olan Blancoaxis, kolayca temizlenebilme özelliği ile de mutfak keyfine yeni bir boyut katıyor. 



Dünya




Geri Dön