20 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul'da en fazla geniş daireler talep ediliyor!

Bulvar İstanbul'da en fazla geniş daireler talep ediliyor!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir'de Olimpiyat Stadı'nın yanında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi bir günde 12 daire satarak hasılat şampiyonluğu elde etti...



Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir'de Olimpiyat Stadı'nın yanında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi bir günde 12 daire satarak hasılat şampiyonluğu elde etti. 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dairelerin yer aldığı projede en fazla talep ise geniş dairelere geldi. 


2013'ün Aralık ayı, 2014'ün Ocak ve Şubat ayı hasılat şampiyonluğu ile üç ay üst üste en çok satış yapan proje olduklarım söyleyen Bulvar İstanbul Özülke Özkar Ortak Girişimi İcra Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Projemizin 15 blokluk iki etabmda 1555 daire yer alıyor. 30 Ekim'de satışa çıktık. Bugüne kadar 800 daire sattık. Bu, günde 12 daire satışı anlamına geliyor" dedi. Projedeyerverirken çekindikleri 4+1'lere çok fazla talep aldıklarını dile getiren Aydoğan, "Genellikle satışları daha yavaş bu nedenle stokta kalma riskleri yüksek olduğu için önce 30-40 tane 4+1 yapmayı planlıyorduk. Ancak bölgeden gelen geri dönüşler üzerine bu sayıyı 160'a çıkardık. Çoğu satıldı. Bu dairelerden 400tane yapmış olsaydık yine çok rahat satardık. 3 tane 1+1 daire yapmıştık bu dairelerimiz ilk bir iki ay satmadık" diye konuştu. 


Bilal Aydoğan, faizlerin yükselmesiyle birlikte ev almak isteyenlerin alım gücünü yükseltmek için Emlak GYO'da bekleyen hak edişlerinin gelirini istemediklerini bunun yerine bu parayı bankaya transfer ederek karşılığında konut kredisi faiz oranlarım 0.89'a kadar indirdiklerini söyledi. 


Aydoğan 723 milyon TL satış geliri bekledikleri projeden 202 milyon TL 'sini Emlak GYO'ya vereceklerini kaydetti. Bulvar İstanbul projesinin yanında 35 katlı bir kule yapmayı tasarladıklarım aktaran Aydoğan, "Kulenin tasarımları henüz sürüyor" dedi. 


Başakşehir vizyonunun üzerinde Bulvar İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Ece Atalay ise, yüzde 75'i peyzaj alanlarına aynlan projede yaşam alanlarının iyi tasarlanmasının yanında projenin içinde Emlak GYO'nun olmasının da projeyi alıcılar için her anlamda cazip kıldığım söyleyerek, "Başakşehir'in vizyonun üzerinde bir proje" dedi. 


Bulvar İstanbul'da evlerin metrekaresini henüz 3 bin TL'ye yakın fiyatlarla sattıklarım kaydeden Atalay, 2016'mn ilk çeyreğinde teslim edildiğinde bu fiyatların 4 bin TL'yi aşacağım söyledi. 



Dünya Gazetesi 




Geri Dön