28 / 03 / 2024

Çağatay Havlioğlu kimdir?

Çağatay Havlioğlu kimdir?

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu kimdir? Çağatay Havlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi Çağatay Havlioğlu'nun biyografisi...



Çağatay Havlioğlu kimdir?

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Çağatay Havlioğlu özgeçmiş..

23 yıldan beri New York’ta yaşamakta olup şu an Soho’da ikamet etmekteyim. Manhattan bölgesinde oldukça başarılı bir kiralık ve satılık emlak deneyimine ve her geçen gün artmakta olan bir iş portföyüne sahibim.


Gayrimenkul alanındaki geniş bilgim ve doğruluk ve dürüstlükle bağdaştırdığım kişisel yeteneklerimi kullanarak müşterilerimle bağlantı kurarım.


Profesyonel yöneticilerden, şöhretlere ve uluslararası müşterilere dek uzanan farklı profillerde bir müşteri portföyüne sahibim. Bilgi teknolojileri danışmanlığı ve proje yöneticiliğini içeren özgeçmişimle ve İş İdaresi bölümü mezunu olarak şunu söylüyorum: “herbir müşterimi ve mülkü başlıbaşına, ayrı bir proje olarak ele alıyorum.” Sahip olduğum bu geniş iş bağlantılarımı Town emlak firmasıyla paylaşırken, referans listem her geçen gün arttıp, müşterilerimle iletişime geçme yolumun tam anlamıyla başarılı olduğunu açıkça görmekteyim.


Aslen Türkiye, İstanbullu olup akıcı bir ingilizce ve türkçeye sahibim. Boş zamanlarımda tenis ve voleybol oynarım, spor salonuna giderim ve tiyatro kurslarına devam etmekteyim. Ayrıca Çocukları Koruma (Save the Children) sosyal projesinin sponsorlarındanım. 


Gayrimenkul sektorune olan tutkum ve işin her alanında yükselme arzumla şunları söylüyorum: “ Yarın olmasını sabırsızlıkla beklediğim tek iş!”


Cağatay Havlioğlu iletişim:

Mail: [email protected]

Ofis: +1.646.998.7438

Mobil: +1.917.892.7523




Geri Dön